epineczek Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Witam,zakupiłem taki rower.Czy było warto ? http://allegro.pl/rower-kross-black-edition-7-3-2-rozmiary-limitowan-i6894882451.html?reco_id=60024659-6baf-11e7-85db-246e96321b20&ars_rule_id=201 Odnośnik do komentarza
Fenthin Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Warto było zapytać PRZED zakupem. Co teraz zmieni nasza opinia? Jakakolwiek by nie była. 1 Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Nie pytaj, czy było warto, tylko opowiedz, jak się jeździ. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Teraz to już musztarda po obiedzie I jak Ci się jeździ? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Dobry rower. Mój Black 3 parę latek ma i właściwie została z niego tylko rama, która służy mi do dziś. Pomimo kompletnej przebudowy zakupu nie żałuje. Niemal wszystkie zdemontowane części posłużyły mi do tchnięcia drugiej młodości w kilka innych rowerów Odnośnik do komentarza
epineczek Napisano 18 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Jest to mój pierwszy taki rower.Lecz na rowerach mniej więcej się znam.Dla mnie jeździ się bardzo dobrze amortyzator działa płynie blokada też. Przerzutki po wyregulowaniu poezja.Hamulce po dotarciu też bardzo dobrze hamują.Narazie mam go od 3 dni lecz bardzo przyjemnie mi się jeździ .Osprzęt za tą kasę jest bardzo dobry i oogólnie polecam.Napisałem ten post ponieważ chciałem się dowiedzieć czy nie popełniłem dużego błędu . Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Absolutnie nie popełniłeś! Ja swój egzemplarz kupiłem po wielu latach przerwy i właściwie nie wiedziałem czego od roweru oczekuje. Dobry zakup biorąc pod uwagę, że to Twoja pierwszy rower. Z czasem i z doświadczeniem będziesz bardziej obeznany i świadom oczekiwań względem roweru. W każdym razie rama podatna na ewentualne rasowanie wiec masz bazę do zbudowania roweru idealnie pod siebie. Ja swój przerabiałem 2 lata. Rower przede wszystkim ma podobać się Tobie, bo to Twoje pieniądze i Twój rower Odnośnik do komentarza
epineczek Napisano 18 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Dzięki bardzo za informacje .Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Tak na marginesie. Dbaj o piasty. Ja niestety nie mam dobrych doświadczeń z JoyTech. Taniocha ale to moja subiektywna ocena. Jak coś się zacznie z nimi dziać bez wahania wymieniaj na nowe. Odnośnik do komentarza
epineczek Napisano 18 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Właśnie mam zamiar wymienić ma jakiś z Shimano ale narazie są nowe to nie kombinuje Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 2 minuty temu, epineczek napisał: Właśnie mam zamiar wymienić ma jakiś z Shimano ale narazie są nowe to nie kombinuje Dbaj o luzy, smaruj regularnie, to posłużą dłużej... Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 (edytowane) Prawidłowo. Póki się kręcą nie ma sensu. Wymień dopiero jak się kompletnie rozsypią. Shimano nie, NovaTec tak i nie same piasty a gotowe koła. W ogólnym rachunku wychodzi lepiej niżeli zaplatanie na starych obręczach. Edytowane 18 Lipiec 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza
BlackHawkPL Napisano 28 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipiec 2017 (edytowane) Dlaczego mówicie, że już nie ma sensu. Zawsze można sprzedać rower i kupić inny. A co do roweru, to nie popełniłeś błędu. Hexagon to jest bardzo dobry rower, na dobrym osprzęcie. Edytowane 28 Lipiec 2017 przez BlackHawkPL Odnośnik do komentarza
Bezin Napisano 29 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipiec 2017 (edytowane) Witam, mam pytanie czy warto kupić ten rower https://www.kross.pl/pl/2017/mtb-xc/level-r3, teraz jezdze na hexagonie z 2009r. Edytowane 29 Lipiec 2017 przez Bezin Odnośnik do komentarza
epineczek Napisano 29 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipiec 2017 Level R3 to Black Edition 7.3 . Popatrz na ramę i osprzęt są identyczne. Dlatego polecam Odnośnik do komentarza
aju Napisano 4 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpień 2017 Wydaje mi się że póki rower odpowiada właścicielowi to jest ok Mi np czasem przychodzi ochota na przesiadkę z mtb na stary rower miejski i też mnie to cieszy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi