Zalas Napisano 17 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipiec 2017 Cześć chciałem się Was zapytać czy obręcze które wam zaraz przedstawię mają jakąś specjalną nazwę? Otóż oba koła na fotkach poniżej mają zaplot na tak zwane "trzy krzyże" oraz po 36 szprych (czarne moje). Pomijając, że moje koło jest do zjazdówki, chciał bym w przyszłości wpakować koło z zaplotem jak po lewej do Single Speeda. A w czym tkwi sekret takiego ładnego koła? A no w tym: Myślę, że widać to dobrze. Rozstaw oczek na obręczy jest inny, po lewej co 4 szprychy jest wyraźna przerwa. No i pytanie z pierwszej linijki. Te obręcze mają jakąś swoją specjalną nazwę? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 7 godzin temu, Zalas napisał: Te obręcze mają jakąś swoją specjalną nazwę? masz nazwę na obręczy RODI DISC DH Odnośnik do komentarza
Zalas Napisano 18 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 4 godziny temu, samuel_87 napisał: masz nazwę na obręczy RODI DISC DH ty tak serio czy jak? Nie pytam o nazwę tego co pisze na MOJEJ obręczy... Czytaj dokładnie temat Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi