cziko Napisano 17 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipiec 2017 Szanowni forumowicze, poszukuje opony 27.5 z dobrym systemem antyprzebiciowy Moja obręcz to link, na rowerze zamierzam jeździć 40 % asfalt (żeby dojechać), 60 % drogi polne, leśne i może czasem ostre błoto (ale to raczej sporadycznie więc nie koniecznie jest mi do tego potrzebna). Wiem że to marzenie ale nie chciałbym za opony zapłacić fortunę ;]. Wszystkim z góry dziękuje za każdą pomoc i radę. Odnośnik do komentarza
ByQ94 Napisano 17 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipiec 2017 Ja bym poszukał czegoś na olx albo na grupach fb tam gdzie handlują. Ja nie jedno krotnie kupiłem coś nowego ale jednak o kilka złoty taniej Odnośnik do komentarza
nonz Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 Pozycja druga. Odnośnik do komentarza
cziko Napisano 18 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 A chodzi mi o konkretne modele opon jaki polecacie na takie warunki? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Eisteufel Napisano 18 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 23 minuty temu, cziko napisał: A chodzi mi o konkretne modele opon jaki polecacie na takie warunki? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Maxxis Ikon Continental X-king Continental Race King może bujać na błocie zresztą jak wszystko ponoć Maxxis Ardent to całkiem spoko opona 1 Odnośnik do komentarza
cziko Napisano 18 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2017 A co myślicie o takiej oponie ? Maxxis Tread Lite Exo Kevlar 27.5 X 2.10 Tubeless Ready Odnośnik do komentarza
cziko Napisano 21 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipiec 2017 (edytowane) Jeszcze znalazłem coś takiego: Double Fighter III 27,5x2" drutowa Minus nie ma żadnego systemu antyprzebiciowego i bardziej na asfalt jest niż do lasu. Edytowane 24 Lipiec 2017 przez cziko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi