ByQ94 Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Witam mam do Was pytanie czytałem trochę i chce zacząć treningi by poprawić swoją forme na marstony w dystansach 30km. Przygodę zaczynam z wyścigami dopiero od niedawna więc pytanie brzmi czy kupić pulsometr za jakieś 150zł np. Sigmy czy poczekać odłożyć około 1000 -1500 i kupić garmina czy mio
artfal Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Jeżeli nasz pieniądze to możesz dołożyć, da Ci to dodatkowo odczyt kadencji, który jest przydatny. Jednak ja w terenie opieram trening o pomiar pulsu. Kadencji + mocy używam na trezażerze. 1
scric Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Ja kupiłem licznik z pomiarem kadencji oraz pulsometrem. Jeżdżę już około 5 miesięcy spełnia zadanie w 100%,jeżeli dozbieram to pewnie też do garmina,ale nawet teraz nie myślę o tym. http://allegro.pl/licznik-rowerowy-atech-mcx-305-pulsometr-kadencja-i6890361578.html
ByQ94 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Opublikowano 17 Lipca 2017 3 godziny temu, artfal napisał: Jeżeli nasz pieniądze to możesz dołożyć, da Ci to dodatkowo odczyt kadencji, który jest przydatny. Jednak ja w terenie opieram trening o pomiar pulsu. Kadencji + mocy używam na trezażerze. Na trenażerze śmigasz rowerem mtb ? Musiałeś kupić jakieś opony czy koło dodatkowo? Nie mam pojęcia kompletnie odnośnie trenażerów. 1 godzinę temu, scric napisał: Ja kupiłem licznik z pomiarem kadencji oraz pulsometrem. Jeżdżę już około 5 miesięcy spełnia zadanie w 100%,jeżeli dozbieram to pewnie też do garmina,ale nawet teraz nie myślę o tym. http://allegro.pl/licznik-rowerowy-atech-mcx-305-pulsometr-kadencja-i6890361578.html 150zł i wszystko działa jak powinno? Nie przekłamuje pomiaru??
scric Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Wszystko działa jak należy porównywałem z licznikiem sigmy na trenażerze,zaraz po zakupie przez jakieś dwa tygodnie i po odpowiednim ustawieniu licznika tzn obwodu koła pokazywało prawidłowo.Kadencja również ok,co do pomiaru pulsu to reki do końca nie dałbym sobie odciąć bo mierzyłem tylko na tym jednym.Jak dla mnie to pomiar kadencji już robi robotę. Edytowane 18 Lipca 2017 przez scric
ByQ94 Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Opublikowano 19 Lipca 2017 17 godzin temu, scric napisał: Wszystko działa jak należy porównywałem z licznikiem sigmy na trenażerze,zaraz po zakupie przez jakieś dwa tygodnie i po odpowiednim ustawieniu licznika tzn obwodu koła pokazywało prawidłowo.Kadencja również ok,co do pomiaru pulsu to reki do końca nie dałbym sobie odciąć bo mierzyłem tylko na tym jednym.Jak dla mnie to pomiar kadencji już robi robotę. To super że działa w takiej cenie ja mam licznik speca za 200zł i dodatkowa opcja totylji to że jest bezprzewodowy.?
scric Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 6 godzin temu, ByQ94 napisał: 23 godziny temu, scric napisał: Wszystko działa jak należy porównywałem z licznikiem sigmy na trenażerze,zaraz po zakupie przez jakieś dwa tygodnie i po odpowiednim ustawieniu licznika tzn obwodu koła pokazywało prawidłowo.Kadencja również ok,co do pomiaru pulsu to reki do końca nie dałbym sobie odciąć bo mierzyłem tylko na tym jednym.Jak dla mnie to pomiar kadencji już robi robotę. To super że działa w takiej cenie ja mam licznik speca za 200zł i dodatkowa opcja totylji to że jest bezprzewodowy.? Ten co ja zakupiłem też jest bezprzewodowy:) 1
ByQ94 Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Opublikowano 20 Lipca 2017 Dnia 19.07.2017 o 09:29, scric napisał: Ten co ja zakupiłem też jest bezprzewodowy:) To jednk za firmę sie płaci ?
Rekomendowane odpowiedzi