Igor3 Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Witam ostatnio zastanawiałem się nad zakupem roweru używanego i na jednym z portalów aukcyjnych znalazłem rower na bardzo fajnym osprzęcie. Jest jednak 1 mankament: Rower ten posiadał 2 pęknięcia, które były spawane. Zastanawiałem się czy warto byłoby kupić taki rowe.
zenobek Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Za żadne skarby bym nie kupił. Pęknięcia ramy dla mnie są dyskwalifikacją roweru. Ale to tylko moje zdanie....
pecio Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Gdzie te pęknięcia ?? Generalnie też bym sobie darował. Lepiej dołożyć i kupić rower "pełnowartościowy". Nie wiadomo jaki paprok to spawał i na pewno po spawaniu termicznie nie odpuszczał ramy.
Gość Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Rama warta tyle co złom, wiec jedynie reszta cześci ma jakaś wartość. Napewno bym nie zapłacił jak za kompletny rower.
Ares Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Hmm rama dwa razy po strzale i ktokolwiek chce to kupić... Ta rama nawet nie jest w cenie złomu bo za złom coś się dostanie i wyjdzie na + Tutaj jest ryzyko, że strzeli znowu i na przykład trzeba będzie robić przekładkę. To są koszty czyli mamy ramę na minusie, reszta szpeja używana czyli koszt zakupu powinien być baardzo niski.
Igor3 Opublikowano 24 Września 2020 Autor Opublikowano 24 Września 2020 Dziękuje wam za odpowiedzi (Ja nie jestem zbytnio biegły w takich rzeczach) a i dziękuje wszystkim któży wyrazili zdanie
zenobek Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 16 minut temu, PrzeLuka napisał: wiec jedynie reszta cześci ma jakaś wartość @PrzeLuka! Obawiam się, że cała reszta też ma wartość bliską cenie złomu. Patrząc na te opony, wyobrażam sobie jak zajechana jest cała reszta....
Accent_Szaj Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Ten spawacz się nawet nie starał. Sprzedawca,widać też ma Wy...bane. W życiu!
maq Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Kolega jakiś czas kupił Mondrakera full ze spawaną ramą. Ciut pojeździł i strzeliła znowu. Ja bym w to nie wchodził. Wysłane z Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi