7K77 Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Witajcie. Kto ma ten model, albo model starszy Expert. Zamówiłem spodenki w 2 rozmiarach ten sam modelu. Dostałem spodenki z różnymi wkładkami. Wyglądają inaczej, różnią się kształtem i powierzchnią oraz zupełnie inaczej zachowuja się pod naciskiem. Sklep twierdzi, że to te same wkładki. Poza tym doczytałem gdzieś wpis, że ta czerwona uczula i nie był to wpis dotyczący pojedynczej osoby. Co Wy na to?
craroce Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Napisz do producenta, że masz pewne podejrzenia o zastosowaniu różnych wkładek. Ostatnio z tymi wkładkami to jest ciekawie. Martombike też coś namieszał w rodzajach / modelach.
7K77 Opublikowano 18 Września 2020 Autor Opublikowano 18 Września 2020 Napisałem. Twierdzą, że to te same wkładki 🙃 W niedzielę "wyścig", a spodenki muszę odesłać 😉
tadzikpl Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Z tą czerwoną potwierdzam, wygodna, ale jakieś podrażnienia po niej mam.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
7K77 Opublikowano 18 Września 2020 Autor Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Dzięki za info. Napisałem, żeby wysłali z tą szarą. Jest bardziej sprężysta, a jak będzie na kole to zobaczymy. Brałem pod uwagę Martombike 573 i ROGELLI Potrzeba, ale padło na Attiq 😉 Edytowane 18 Września 2020 przez 7K77 Rozszerzenie tresci
Rekomendowane odpowiedzi