Wojtek J. Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Siema Mam pytanie dotyczące odnowy roweru. Posiadam starą rame unibike'a z ubytkami lakieru i przydalo by sie ją odnowic czy wiecie jak to zrobic by sachowac orginalny wzor.
Patryk Bochenek Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Cześć Sporo materiałów na ten temat w formie porad jest w popularnym serwisie filmowym pod hasłem ETOE. Szablony/stencile można kupić przez internet w innym popularnym serwisie za kilkanaście zł. Pozdrawiam Patryk
Arkos Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Co to za popularny serwis ... pytam bo potrzebuje naklejki na widelec i części ramy do roweru KTM.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Accent_Szaj Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 23 godziny temu, Arkos napisał: potrzebuje naklejki na widelec Na widelec kupisz na ali Ja kupiłem takie https://a.aliexpress.com/_BP2wv0
Arkos Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Super, dziękuję za informację... Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi