Prispajer Opublikowano 12 Września 2020 Autor Opublikowano 12 Września 2020 Dobra panowie miałem dać znać , to daje znać , otóż okazało się że to wcale nie jest kaseta jak przypuszczałem, gdyż na stronie było napisane że wolnobieg :brak , kaseta: tz07 a w badaniu okazało się że to jest tz31 coś takiego i gdy wpisuje w google to pokazuje że to wolnobieg 😂😂😂😂😂 nieźle Mediaexpert i oszustwo ,ale przejdźmy do rzeczy wreszcie , wolnobieg jest niby dokręcony ale widzę , że jest krzywy co jakiś czas , to znaczy gdyz przerzutka przednia jest ustawiona dobrze to łańcuch co jakiś czas leci w prawo na każdym przełożeniu możliwe że stąd odgłosy , oprócz tego umyłem napęd i dałem olej do piły , bo nic innego nie miałem i łańcuch jakby strzela , zamierzam kupić jakiś smar do łańcucha , bo było gorzej niż jest , jakie macie pomysły na ten wolnobieg i łańcuch? Wątpię że jest krzywo przykręcony, wydaje mi sie, że zębatki się nigdy poluzować ale co ja wiem , dajcie znać co o tym sądzicie i działam dalej , muszę to zlikdiwodac, Pozdrawiam
Accent_Szaj Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 W dniu 12.09.2020 o 12:56, Prispajer napisał: jakie macie pomysły na ten wolnobieg i łańcuch? Są 2 opcje 1. Gwarancja, obniżenie ceny, bądź zwrot na dużą nieścisłość 2. Kupić wolnobieg(50zł) i klucz do wolnobiegu (10zł),oraz oliwke PTFE (20zł). Po czym z naszą pomocą wymienić
Prispajer Opublikowano 13 Września 2020 Autor Opublikowano 13 Września 2020 No właśnie skorzystałbym z tej gwarancji ale bym musiał zamontować z powrotem klamkonametkę z mechanicznym hamulcem , bo wymieniłem na hydrauliczny bez niego mi niue przyjmią , no chyba właśnie skorzystam z 2 opcji , zobaczymy jutro czy sie ogarniue jak nie to dfziałam , dzięki za pomoc wam wszystkim!
Rekomendowane odpowiedzi