cool_kuba Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 Poszukuję zamiennika do mojego suportu SM-BB91-41 ponieważ nie jest on łatwo dostępny a zaczął bardzo głośno pracować. Suport ten występuje w dwóch długościach 89.5/92 mm niestety nie wiem o który wymiar tu chodzi, był bym wdzięczny za pomoc!
leejoonidas Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Ten będzie pasował. Ważne aby był pod wewnętrzną średnicę mufy suportowej 41mm i pasował do długości mufy suportowej zawierającej się w zakresie od 89,5 do 92mm. W zestawie jest podkładka aby móc wyregulować długość osi na którą nasuwa się lewą korbę. Edytowane 8 Września 2020 przez leejoonidas
cool_kuba Opublikowano 9 Września 2020 Autor Opublikowano 9 Września 2020 Dzieki! Da się zmierzyć średnicę bez wybijania łożysk czy jeśli mam SM-BB91-41 to znaczy że jest to 41mm 23 godziny temu, leejoonidas napisał:
leejoonidas Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 W oznaczeniu Twojego suportu SM-BB91-41 ostatnia cyfra -41 oznacza średnicę i to powinno Ci wystarczyć jako pewnik. Suport który poleciłem ma regulowaną długość w zakresie od 89,5 do 92mm.
Rekomendowane odpowiedzi