Fiszek Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Witam mam problem z rowerem dokładnie tym https://archiwum.allegro.pl/oferta/rower-romet-orkan-5-0-hydraulika-xt-mega-cena-i5741041709.html Jeśli chodzi o jazdę i ogólnie jako rower sprawuje się fajnie tym bardziej że nie mam czasu regularnie na nim jeździć bo pracuję w delegacji. Niestety jednak mam wrażenie że jest dla mnie za duży (wysoki) Mam 170cm wzrostu i stając okrakiem między nim przy siodełku nie czuję dyskomfortu jednak ześlizgując się z padału na pewno poczuł bym ból (chociaż jeszcze mi się to nie zdarzyło). Z wymianą kierownicy się pogodziłem bo jest trochę za szeroka . Jest jakiś sposób żeby obniżyć rower? zmiana kół na odrobinę mniejsze?(też tak żeby nie wyglądał karykaturalnie) czy sprzedać i kupić coś innego?
elmapeto Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Moim zdaniem potrzeba Tobie mniejszego roweru . Wymiana kół to spora inwestycja, a zmieni nie za wiele. Sprzedaj i kup mniejszy.
Fiszek Opublikowano 6 Września 2020 Autor Opublikowano 6 Września 2020 Możesz mi napisać czy UNIBIKE VIPER GTS z 2019 na ramie 17" za 2500zł będzie dobrym wyborem ? Ewentualnie za czym się rozglądać?
Rekomendowane odpowiedzi