Michał123 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ma ktoś może? Co o nich sądzicie?
janullo789 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nigdy na nich nie jeździłem, ale z tego co się orientuje to dają radę Pozdrawiam, Janek!
Michał123 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Tylko pozostaje temat dostępności klocków
BARRNI MTB Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam mam Magury MT2 w moim sprzęcie i mogę z czystym sumieniem polecić tę hamulce jeśli chodzi o dostępność klocków to trochę się najeździłem po różnych sklepach rowerowych i niestety na miejscu nigdzie nie było dostępnych od ręki zakupilem wiec na Allegro czas oczekiwania 2 dni sa dostępne zarówno metalowe polmetalowe jak i żywiczne mój wybór padł na pół metale i muszę powiedzieć że rower staje dęba po wymianie więc polecam 1
SeBo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja też mam u siebie magury mt2 i jestem zadowolony. Jedyny problem z klockami bo w Decathlonie czy innym sieciowym sklepie ciężko z dostępnością ale już mam kolesia z Allegro gdzie w cenie 25 zł ma klocki EBC żywiczne i spisują się świetnie Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez SeBo
bartezz84 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jeździłem na hamulcach magura mt2 jakiś czas i jeżeli chodzi o siłę hamowania to bez problemu stawiałem rower na przednim kole( ważę 102kg). Do minusów trzeba zaliczyć śrubkę przy klamce do odpowietrzania bo łatwo się wyrabia( trzeba ją dokręcać z momentem 1Nm) . Przy zakupie używanych trzeba sprawdzić czy nie ciekną od spodu( w miejscu styku klamki z kierownicą)
Mały1990 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dnia 8.04.2017 o 22:05, BARRNI MTB napisał: mój wybór padł na pół metale i muszę powiedzieć że rower staje dęba po wymianie więc polecam Dzięki muszę zapisać na przyszłość bo kupiłem rower z tymi hamulcami a co do tematu niedawno kupiony rower z tymi hamulcami i po pierwszym maratonie w tym roku dały radę bo obawiałem się ich ponieważ wcześniej jeździłem na shimano. Pozdrawiam
pitmax Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) magury są o niebo lepsze od avid, mam u siebie dobra modulacja, klocków w cenie około 30 zł jest na allegro całą masa, różne odmiany, żywiczne, metaliczne Edytowane 14 Czerwca 2017 przez pitmax
Rekomendowane odpowiedzi