svoboda Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) Hej Szajbajki, prawdopodobnie wypadnie mi wyjazd do Ząbkowic Śląskich w najbliższą sobotę 5. września. Jako, że miałbym jedynie być kierowcą, a cel tej "wycieczki" jest nie dla mnie, pomyślałem o szosowej lekkiej setce w tych okolicach. Czy ktoś mógłby dać jakąś propozycję? Może być w miarę płasko, może być troszkę bardziej górzyście - tutaj jestem otwarty. Nie znam kompletnie dróg i asfaltów w tych rejonach stąd to pytanie - preferuję idealny stan nawierzchni :). Gdyby ktoś z Was mógł coś zaproponować, byłbym bardzo wdzięczny. pozdrawiam wszystkich Edytowane 1 Września 2020 przez svoboda
kaido2 Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Do Lądka i z powrotem przez Kłodzko Nie podam idealnych nawierzchni, ani płasko, bo to każdy gupi umie. Jak się uprzesz na to płasko to Ząbkowice - Grodków i nazat .
svoboda Opublikowano 3 Września 2020 Autor Opublikowano 3 Września 2020 Dzięki. Dlatego napisałem że nie musi być płasko. Na Ciebie zawsze można liczyć...
Rekomendowane odpowiedzi