AdamStunt Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 witam chciałbym się dowiedzieć czy rama jeśli jest na gwarancji to mogę na nią wlepiać naklejki??? Proszę o szybką pomoc
Gość Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 A co ma gwarancja do naklejek - naklejki zwykle stosuję się by chronić lakier przed zarysowaniem itp i w każdej chwili możesz je usunąć. Przeczytaj karte gwarancyjną.
JakubP Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Naklejki jak najbardziej. Gorzej np. z grawerowaniem, tutaj już możesz stracić gwarancję. Ale wszystko zależy od producenta
AdamStunt Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Opublikowano 13 Lipca 2017 21 godzin temu, samuel_87 napisał: A co ma gwarancja do naklejek - naklejki zwykle stosuję się by chronić lakier przed zarysowaniem itp i w każdej chwili możesz je usunąć. Przeczytaj karte gwarancyjną. A jak będę chciał usunąć naklejkę po Roku to nie zejdzie lakier?? Naklejki typu monster
Gość Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 co to byłby za lakier jakby od naklejki miał się zniszczyć
olexander Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Wydaje mi sie, że spokojnie możesz naklejać ;D
Red Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dnia 13.07.2017 o 13:05, AdamStunt napisał: witam chciałbym się dowiedzieć czy rama jeśli jest na gwarancji to mogę na nią wlepiać naklejki??? Proszę o szybką pomoc Klej śmiało. Nie ma to żadnego wpływu na gwarancję. A jak będziesz je chciał usunąć, wystarczy podsuszyć suszarką a resztki kleju usunąć WD-40 bądź benzyną ekstrakcyjną.
Rekomendowane odpowiedzi