Salon Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Cześć, własnie jestem w trakcie wymiany przednich blatów (mam dwie sztuki) z przodu - zamówiłem obie zębatki jednak jak się przyjrzałem okazało się że nie jest ona dokładnie dla mojego modelu. Jest przeznaczona na 3x9 a ja mam 2x10. Szukam już jakiś czas tego modelu w internecie i nie mogę nic znaleźć na 2x10. Pytanie czy będą jakieś problemy jeżeli zamontuje jednak tą zębatkę którą otrzymałem czy może szukać czegoś innego ? Poniżej zdjęcie tego co otrzymałem. Z góry dzięki za podpowiedzi
pecio Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) Korby masz FC M785 40-28T, 38-26T, 38-24T??? Zawsze staraj się podać dokładnie model i specyfikację. Edytowane 1 Września 2020 przez pecio
Accent_Szaj Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 W dniu 29.08.2020 o 13:12, Salon napisał: Pytanie czy będą jakieś problemy jeżeli zamontuje jednak tą zębatkę którą otrzymałem Jak tylko podejdzie pod otwory,to nic się nie stanie.
pecio Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Rozstaw dla najmniejszej koronki jest taki sam w modelach XT na 9 i na 10 czyli 64 mm i pod tym względem będzie pasować. Tylko ,że w specyfikacji 785 oryginalnej nie ma koronki 22 a najmniejsza zaczyna się od 24. Ale jeżeli chcesz pod górkę mieć lżej 😄 to spokojnie możesz ją przykręcić. Od strony łańcucha nie będzie żadnych sprzeciwów.
Salon Opublikowano 7 Września 2020 Autor Opublikowano 7 Września 2020 Cześć, wymienilem na to co dostałem pierwotnie i okazało sie że działa bez zarzutu - przynajmniej póki co dzieki
Rekomendowane odpowiedzi