Skocz do zawartości

Lapierre / Bianchi / Scott

MilitoProPatria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Potrzebuję porady zakupowej. Przymierzam się do zakupu nowej szosy na kolejny sezon.

Do wyboru mam trzy opcje

W grę wchodzą tylko powyższe rowery, ponieważ mam na nie bardzo dobrą cenę. (Wszystkie nowe). Która opcja jest najlepsza biorąc pod uwagę cenę do jakości. Oraz jak poszczególne marki różnią się jeśli chodzi o zastosowane technologie w ramach.

Pozdrawiam.

Edytowane przez MilitoProPatria
Opublikowano

Gdybym wybierał oczami to Bianchi deklasuje konkurencję kolorem i przepięknym logo :)

Opublikowano

Doprecyzuję jeszcze kwestie cen. Jak wspominałem wszystkie rowery są nowe, ze sklepu. Na Lapierre mam zniżkę 5100zł, mogę go mieć za 7800zł (Katalogowo 12,900zł). Na Scotta 3300zł, mogę go mieć za 6900zł (Katalogowo 10,300zł). Na Bianchi 1300zł. mogę go mieć za 7400zł  (Katalogowo 8700zł). 

Opublikowano

Scott. Dobry osprzęt. Dobra cena. 😁

Opublikowano (edytowane)

Ja wybierałbym między Scottem a Lapierre.

Scott to rower endurance s Lapierre bardziej klasyczna ściągawka. Oba na hydraulicznej ultegrze z tym, że scoctik na niepełnej bo ma zaciski 105.

Ja brałbym Lapierre. Bardziej podoba mi się malowanie.

Edytowane przez Nemrod
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Żeby to Bianchi jeszcze było faktycznie ładne... Ot wygląda jak zwykły rower tylko malowanie celeste i napis Bianchi. Nic szczególnego. Dla mnie tu wygrywa zdecydowanie Lapierre.

• Lubię to! 1