Pawci_o Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Witajcie, Wczoraj na kamienistej drodze ( może coś wystawało albo było szkło) przeciąłem praktycznie nową oponę Opona zwijana Wolfpack Speed 29x2.25 TR ToGuard - zamieszczam zdjęcia. Mleko nie poradziło sobie z uszczelnieniem tych przecięć. Mam do Was pytanie co z tym zrobić - kupić Zestaw naprawczy do opon tubeless ( Aukcja allegro) - macie jakieś doświadczenia z tego typu zestawami naprawczymi? w kołach samochodowych stosuje się takie naprawianie i spełnia ono swoje zadanie - czy tutaj też uszczelni? Może macie jakieś sprawdzone zestawy naprawcze, które kupujecie ? Będę wdzięczny za każdą Waszą opinię ponieważ zastanawiam sie czy nie kupić drugiej nowej opony... PS, z opony jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Was.
Raptor Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Rozcięcie jest dość mocne i obawiam się że oponka do wyrzucenia
Pawci_o Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2020 26 minut temu, Raptor napisał: Rozcięcie jest dość mocne i obawiam się że oponka do wyrzucenia Też tak właśnie przypuszczam, ale wolałem się poradzić. kupię nową oponę i ten zestaw naprawczy - zobaczę może się da naprawić
Krystiano Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 W dniu 27.08.2020 o 09:50, Pawci_o napisał: kupię nową oponę i ten zestaw naprawczy - zobaczę może się da naprawić Zastanawiam się właśnie nad tą oponą na tył. Mógłbyś trochę o niej napisać? W sieci nie ma za dużo info, a sponsorowanych materiałów się obawiam Może miałeś okazję jechać jak było trochę mokro lub lekkie błoto? Wiem, że to szybka opona z 3mm bieżnikiem, dlatego zaznaczam że troszkę mokro i lekkie błoto;) Ewentualnie w jakich warunkach jeździsz i w porównaniu z tym co miałeś wcześniej czy jest lepiej? Cena + nowość powoduje, że nikt z moich znajomych jej nie ma, ani znajomy znajomego ;(
Rekomendowane odpowiedzi