GrubyTomek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Cześć, niedawno kupiłem nowy rower Kands Hardstone, dzisiaj podczas wymiany mostka na krótszy zauważyłem spękany lakier przy górnych sterach, myślicie, że jest się czym martwić? Czy raczej to tylko lakier spękał podczas gdy montowali rower? Nie wiem czy to reklamować, czy jeździć na spokojnie bez obaw. Z góry dzięki za odpowiedź.
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 No nie wygląda to super. Ja bym reklamowała, bo zaraz Ci ten lakier odpadnie.
GrubyTomek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2020 28 minut temu, Sziva napisał: No nie wygląda to super. Ja bym reklamowała, bo zaraz Ci ten lakier odpadnie. Po dłuższym namyśle masz rację, nie po to kupuję nowy sprzęt z gwarancją, żeby takie rzeczy tolerować. Rower ma za sobą dosłownie kilkadziesiąt km w lekkich warunkach, niemożliwe raczej jest, żeby to powstało z mojej winy. Szkoda tylko, że pewnie pozostanę bez roweru jakiś czas. Ech.
Rekomendowane odpowiedzi