grzywa Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Cześć! Trochę przypadkiem wszedłem w posiadanie cuda widocznego na zdjęciu. Ten rower ma co najmniej 20 lat. Chcę go wyremontować. Czy możecie podpowiedzieć, jakich narzędzi będę potrzebował, by rozebrać go do ostatniej śrubki? Dzięki i pozdrawiam! Maciek
grzywa Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2020 8 minut temu, AHABI ONE napisał: FLEX wystarczy. Dobrze się składa, bo mam porządny! Wpadnij, od razu wyremontujemy flexem Twoją złotą kasetę. 1
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Klucze płaskie, imbusy, obcinacz do linek i pancerzy, ściagacz do korb, klucz do wolnobiegu i zapewne klucz do wkładu suportu.
grzywa Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2020 1 minutę temu, PrzeLuka napisał: Klucze płaskie, imbusy, obcinacz do linek i pancerzy, ściagacz do korb, klucz do wolnobiegu i zapewne klucz do wkładu suportu. Serdeczne dzięki! Ściągacz do korb - rozumiem, to chyba korba na kwadrat, natomiast klucz do wolnobiegu - wiem, że muszę mieć bacik, ale jakiego typu klucz potrzebuję, by odkręcić przytrzymany bacikiem wolnobieg? Mógłbyś podesłać jakiegoś linka? To samo pytanie tyczy się supportu.
Kkaaeell Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Do wolnobiegu nie potrzebujesz bacika jeżeli dobrze się orientuje 1
Rekomendowane odpowiedzi