Robson Ka Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Witam. Chciałbym wymienić przedni napęd 3 rzędowy 48-38-28, bo zęby są już wytarte. Przerzutka przednia Shimano Alivio fd-m4000 ds, z tyłu kaseta 8 rzędowa Shimano. Pytanie czy musi być mechanizm dedykowany z katalogu, bo obecny nie jest...
Accent_Szaj Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 8 minut temu, Robson Ka napisał: czy musi być mechanizm dedykowany z katalogu, bo obecny nie jest... Nie musi Najlepiej dobierz sobie również przeskoki o 10T
Robson Ka Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Myślałem o czymś mniejszym. Tzn 42-34-24T z osłoną. Tylko czy osłona nie bd przeszkadzać, a druga sprawa to regulacja.
Red Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Jaki typ mocowania? Na kwadrat, octalink, hollowtech? Ile chcesz przeznaczyć na taki wydatek?
Robson Ka Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na kwadrat. Ale nic więcej o tym mechanizmie nie wiem, bo nigdzie nie ma żadnego opisu. Ok 100zl. chcę przenaczyć bo nie jeżdżę jakoś extremalnie.
Rekomendowane odpowiedzi