w0jta5 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Witka! Chciałbym złozyć sobie budżetowego MTB i trafiłem na wg mnie ciekawą ramę, ale zagłębiając temat rowerowy na kanale YT szajbajka zastanawia mnie czy na takim uchwycie tylnej przerzutki będzie można kiedyś sobie założyć coś z wyżej półki? Czy rodzaj uchwytu nie ma tu większego znaczenia?
Puncu Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 To rozwiązanie ma jedynie wade, że jak uderzysz w coś przerzutką to możesz ją rozwalić lub urwać hak którego nie wymienisz. Będzie trzeba spawać. 1
Gość Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak napisał kolega wcześniej. A montować możesz dowolnie to co dziś na rynku mamy dostępne. Jednak celował bym w coś bardziej współczesnego z wymiennym hakiem.
Gość Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 zgadzam się z przedmówcami co do montażu przerzutki , jesli nie jeździsz zbytnio agresywnie w trudnym terenie nie powinieneś urwać haka , rama ma już swoje lata i jakoś dotychczas nikt tego nie zrobił
Administrator SzajBajk Opublikowano 11 Lipca 2017 Administrator Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie widzę większego problemu z montażem różnych przerzutek na ten hak. O skrzywienie przy stalowej ramie również bym się zbytnio nie martwił. 1
Rekomendowane odpowiedzi