Dziaku Opublikowano 21 Listopada 2020 Opublikowano 21 Listopada 2020 W dniu 2.10.2020 o 10:53, Fimala napisał: Mam potwierdzenie że na 100% to jest Nyk. A wiecie może czy aluminiowe framesety Romet/Accent robią sami czy tez od chińczyków sprowadzają ?
contend Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Unibike wprowadza swojego grawela, model Geos na GRX 2x11 za wyjściowo 6 tys. Na razie brak zdjęć i info o terminie dostępności. 1
Pavvlo Opublikowano 13 Grudnia 2020 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Romet wprowadza zapisy na modele 2021, sprzedaż bezpośrednia. Niedługo będzie wiadomo więcej szczegółów.
beneq Opublikowano 16 Grudnia 2020 Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) W dniu 13.12.2020 o 20:57, Pavvlo napisał: Romet wprowadza zapisy na modele 2021, sprzedaż bezpośrednia. Niedługo będzie wiadomo więcej szczegółów. Będą jak za PRL stały kolejki, listy społeczne, a gdy był cynk, iż "rzucili" kolarzówki to ojciec wziął urlop, a ja poszedłem do lekarza aby mieć cały dzień na wybieranie tej najlepszej sztuki spośród trzech które były na zapleczu. Jeździło się super, ale finalnie i tak ją zajumali (to był Romet) mimo, iż miała porwaną przerzutę, a nowej nie szło dostać. Teraz czekać na hiper inflację i wracają mroczne czasy. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez beneq
Bartus Opublikowano 17 Lutego 2021 Opublikowano 17 Lutego 2021 Siema wszystkim odgrzeje temat troche ale czy ktos z Was kojarzy czy gdzies jeszcze bedzie opcja na zakup aspre2? bede wdzieczny za info nie ma chyba lepszego gravela w tej cenie (jesli chodzi o osprzet) pozdro
Fifi Bled Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 Hej! Podepnę się tutaj. Od dłuższego czasu rozmyślam nad zakupem szosy, ale doszedłem do wniosku, że w moich terenach bardziej sprawdzi się gravel. Przeglądam ofertę crossa i rometa na ten sezon i mają kilka rowerów, na które mógłbym sobie pozwolić: Romet Finale, Aspre 1 i Kross Esker 1.0 / 2.0. Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o osprzęt, może ktoś przeglądał już oferty tych producentów na 2021 i wie który rower z nich jest najbardziej godny uwagi?
Rekomendowane odpowiedzi