JLBuraku Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam, zauważyłem ze moja opona jest w różnych odległościach od wahacza, nie wiem czy będzie to widać na zdjęciu. Podczas jazdy mam lekkie wrażenie że opona się rusza na boki i to samo jak podniosę rower i pchnę koło. Na dole jest jakby odwrotna sytuacja tam gdzie na gorze była większa przerwa, na dole jest mniejsza. Czy to centra ? Mogę prosić o jakąś pomoc jak sobie z tym poradzić ? 😯 Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez JLBuraku
leejoonidas Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Sprawdź czy koło jest dobrze osadzone w hakach tylnego widelca, poluzuj zacisk koła, dociśnij rower napierajac na siodełko od góry i jeszcze raz dociągnij zacisk koła. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez leejoonidas 1
JLBuraku Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2020 15 godzin temu, leejoonidas napisał: Sprawdź czy koło jest dobrze osadzone w hakach tylnego widelca, poluzuj zacisk koła, dociśnij rower napierajac na siodełko od góry i jeszcze raz dociągnij zacisk koła. Magik 🧙♂️. Dzięki, bardzo pomogło 😳
Rekomendowane odpowiedzi