Arkadiusz1995 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Witam posiedam Trek merlin 7 ostatnio zdjąłem amortyzator do serwisu przy czym dolne łożysko wypadło i teraz nie wiem czy poprawne ustawienie to kulkami do amortyzatora czy kulkami do środka ramy może ktoś miał podobne doświadczenie?
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zdjęcie bardzo pomoże nam zdiagnozować problem.
raven Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 dolne kulkami do góry, górne kulkami w dół odwrotnie i tak chyba nie uda się poskładać do kupy, nigdy nie próbowałem
Arkadiusz1995 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 20:50, PrzeLuka napisał: Zdjęcie bardzo pomoże nam zdiagnozować problem. W dniu 11.08.2020 o 22:25, raven napisał: dolne kulkami do góry, górne kulkami w dół odwrotnie i tak chyba nie uda się poskładać do kupy, nigdy nie próbowałem W rowku ramy jest jeszcze podkładka która wygląda jak by nie pasowała bo jest zakrzywiona wiesz może jak to złożyć bo powoli zaczynam żałować, że to rozkładałem 😝
raven Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) wygląda na jakieś uszczelnienie, a zakrzywienie mogło powstać przy demontażu Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez raven
Arkadiusz1995 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Godzinę temu, raven napisał: wygląda na jakieś uszczelnienie, a zakrzywienie mogło powstać przy demontażu To zakrzywienie to na 99 % celowe działanie producenta bo nie wygląda jak uszkodzone jest równe Godzinę temu, raven napisał: wygląda na jakieś uszczelnienie, a zakrzywienie mogło powstać przy demontażu Okay jednak pomyłka to zakrzywienie powstało przy nie prawidłowym montażu
Arkadiusz1995 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2020 39 minut temu, raven napisał: no to musi gdzieś jakoś pasować Pasuje dzięki za pomoc musze jutro kupic smar i założyć to bo rower leży a sezon mija pozdro ✌️
Rekomendowane odpowiedzi