Wojtek O. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Pytanko mam. Jak bezpiecznie odwracac rower stawiajac na kierze i siodelku by nie zapowietrzyc myk myka? Konkretnie KS i30 Czasem potrzebuje do ogarniecia wygodnego kol odwrocic rower.
Ares Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Wprawdzie sam rzadko tak robię ale po innych widzę, że często i nie ma z tym kłopotów.
Raptor Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 skoro siedzisz 4 literami na siodełku i nic się nie zapowietrza to przy wadze roweru nie powinno być problemu. Dla myk myka jest gorzej jak masz opuszczone siodełko i łapiesz za nie podnosząc rower
PiotrekGT Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 To raczej kwestia rozkminy w stylu, skoro rower jest odwrócony, to olej spływa w górną część sztycy i co wtedy, lepiej mieć wysuniętą czy wsuniętą.
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Mi się Reverb od stawiania roweru do góry nogami na wysuniętej sztycy nie zapowietrzył ani razu. Za to jak raz podniosłam rower za siodełko przy spuszczonej sztycy, to musiałam dawać ją do odpowietrzenia.
Wojtek O. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Dokladnie jak Piotrek napisal. Czyli nie bedzie problemu. Staram sie pamietac by nie chwytac za siodlo jak opuszczone. Na szczescie pod nim mam rame tak zbudowana ze jest jak raczka 😁
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Sztycy obsolutnie nic się nie stanie czy będzie wsunieta czy wysunięta nie ma to zła niej znaczeniaCzy przeleje się olej?Nie nie przeleje się gdyzy by olej przelał się z jednej komory do drugiej musi być czynnik mechaniczny tutaj jest nacisk iglicy do otwarcia zaworu by olej przelał się z jednej komory do drugiej
Wojtek O. Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Operacja zakonczona pomyslnie. Oponki ogarniete, przerzutka wyregulowana 😊
Rekomendowane odpowiedzi