stanislaw2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam mam problem z wentlami w obu kołach mianowicie posiadam obręcze alex rims sx44 "dziury pod wentle samochodowe" uszczelnione taśmą stan's i wentylki stan's universal 35mm które po zalaniu mlekiem nie chcą się uszczelnić pompuje ponad 2 bary i przy wentlach cały czas wywala mleko jak próbowałem dokręcić nakrętkę wentla to dokręcam na max i nic to nie daję jest na to jakiś patent ? Wkleić te wentylki na glue ? Bo już zaczynam tracić cierpliwość do tego
leejoonidas Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Klej do butów, tubka za osiem złotych załatwi sprawę. Klej jest elastyczny, przeźroczysty, szybko schnie, dobrze klei tworzywa sztuczne a jeszcze lepiej klei gumę, zaschnięty klej łatwo można usunąć. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez leejoonidas 1
Accent_Szaj Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 13 godzin temu, stanislaw2017 napisał: jest na to jakiś patent ? Zanim zaczniesz kleić, spróbuj dać taśmy teflonowej i ludwika.
stanislaw2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 To tak dałem dodatkową warstwę taśmy wentyl wkleiłem na butapren i chyba jest ok wczoraj jeździłem w terenie i nie było problemu koło się jeszcze chyba uszczelnia bo są mikro wycieki mleka przy obręczy ale dobrze trzyma ciśnienie więc chyba się udało
Rekomendowane odpowiedzi