Macieju Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 (edytowane) Witam!!! W ubiegłą sobotę stałem się szczęśliwym posiadaczem takiego rowerka. Jest nowy więc na razie standard wyposażony w oświetlenie licznik i inne potrzebne akcesoria ? Edytowane 10 Lipiec 2017 przez Macieju 1 Odnośnik do komentarza
mariuszm Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 Gratulacje Jeśli planujesz gdzieś zostawiać, poza domem, ten rower na dłużej niż 5 minut, to bym zainwestował w lepsze zabezpieczenie niż ta sznurówka.. Odnośnik do komentarza
Macieju Napisano 10 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 ???? Pomyślę ? Na razie nie spuszczam go z oka ? Odnośnik do komentarza
michael rc viedos Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 Bardzo ładny rower Możesz powiedzieć jakieś parametry? Odnośnie z amortyzatorami, i przerzutkami? Odnośnik do komentarza
Tuptam Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 1 godzinę temu, michael rc viedos napisał: Bardzo ładny rower Możesz powiedzieć jakieś parametry? Odnośnie z amortyzatorami, i przerzutkami? http://lmgtfy.com/?q=Kross+Hexagon+R6 Odnośnik do komentarza
michael rc viedos Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 3 minuty temu, Tuptam napisał: http://lmgtfy.com/?q=Kross+Hexagon+R6 Odnośnik do komentarza
Macieju Napisano 10 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 https://www.kross.pl/pl/2017/mtb/hexagon-r6 ? Rower jest nowy bez modyfikacji więc j.w. Odnośnik do komentarza
michael rc viedos Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 no no ciekawy TROCHĘ podobny do mojego kellysa. ma podobne przerzutki (mój altus twój alivo) Podobne amortyzatory (mój suntour ze skokiem 7,5 a twój z skokiem 1,0) Twój jest trochę lepszy, ale ja swojego NOWEGO kupiłem za 900 zł. Bardzo ciekawy rower, i życzę ci jak najwięcej przyjemnych i ekstremalnych zjazdów spędzonych razem z twoim krossem Odnośnik do komentarza
Macieju Napisano 10 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 Dzięki ? Zrobiłem na nim dopiero 50km ale jestem zadowolony. Całkiem inna jazda niż na moim starym... Wziąłem sobie większą ramę i wygodniej się jeździ... Nawet kolana mnie nie bolą ? 1 Odnośnik do komentarza
michael rc viedos Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 To fajnie słyszeć Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 31 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipiec 2017 Ustaw dobrze siodełko. Powinno być idealnie poziomo.Ta sznurówka to chyba gratis była... Widać, że jeszcze roweru Ci nie ukradli.U-Lock, segmentówka albo porządny łańcuch. Linki sobie daruj, kumpel zgubił klucz to mu ciąłem multi toolem z Biedry. Wysłane z mojego ctab przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Macieju Napisano 31 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipiec 2017 No właśnie muszę to siodełko przeregulowac tylko jeszcze nie doszedłem jak?. W starym rowerze to miałem to inaczej... A Sznurówka była gratis ?. Teraz to jej wcale nie ma bo się urwał ten plastikowy monting ???. Na szczęście nie zostawiam nigdzie tego roweru... Wyciągam go z pokoju na kółko i z powrotem do pokoju ?. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 31 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipiec 2017 Wszystko znajdziesz na kanale i w dziale na forum dotyczącym bike fittingu.PozdrowerWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Karol38 Napisano 23 Październik 2017 Udostępnij Napisano 23 Październik 2017 Szkoda tylko że model z 2017r nie ma funkcji blokady przedniego amortyzatora Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 24 Październik 2017 Udostępnij Napisano 24 Październik 2017 16 godzin temu, Karol38 napisał: Szkoda tylko że model z 2017r nie ma funkcji blokady przedniego amortyzatora Miałeś na myśli uginacza... Bo tego amortyzatorem nazwać nie można. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi