Skocz do zawartości

Mio cyclo 105 HC - czy da się wgrać ślad trasy GPX?

janullo789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam Mio cyclo 105 HC, czy jest możliwość wgrania do niego trasy, a następnie podążanie za jej śladem na treningu? 

Opublikowano

Niestety nie, ponieważ 105 jest komputerkiem treningowym z nadajnikiem GPS, który pozwala rejestrować przejechaną trasę i parametry treningu, aby potem można było to przeanalizować. Ten model nie nawiguje niestety :/

Opublikowano
17 godzin temu, Franz Mauer napisał:

Niestety nie, ponieważ 105 jest komputerkiem treningowym z nadajnikiem GPS, który pozwala rejestrować przejechaną trasę i parametry treningu, aby potem można było to przeanalizować. Ten model nie nawiguje niestety :/

W internecie natknąłem się na taką wypowiedź. Użytkownik czach pokazuje funkcje follow 
http://szosa.org/topic/21184-mio-cyclo/page-12 

Opublikowano

A widzisz tego nie wiedziałem, choć mam ten komputerek. Musze sprawdzić jakie oprogramowanie mam.

Opublikowano
Przed chwilą, Franz Mauer napisał:

A widzisz tego nie wiedziałem, choć mam ten komputerek. Musze sprawdzić jakie oprogramowanie mam.

Właśnie, mi piszę że mam tą samą wersje co ten kolega na tamtym forum. Ale opcji takiej brak, wiec moze robie cos zle. Jeśli uda Ci się coś zrobić, to daj znać i wytłumacz jak to zrobiłeś :D

Opublikowano

Napiszcie do Użytkownika Czacha na PW na tamtejszym forum. To bardzo pomocny człowiek i na pewno wam pomoże w tej kwestii :):)  :)