janullo789 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam, posiadam Mio cyclo 105 HC, czy jest możliwość wgrania do niego trasy, a następnie podążanie za jej śladem na treningu?
Franz Mauer Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Niestety nie, ponieważ 105 jest komputerkiem treningowym z nadajnikiem GPS, który pozwala rejestrować przejechaną trasę i parametry treningu, aby potem można było to przeanalizować. Ten model nie nawiguje niestety
janullo789 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Opublikowano 10 Lipca 2017 17 godzin temu, Franz Mauer napisał: Niestety nie, ponieważ 105 jest komputerkiem treningowym z nadajnikiem GPS, który pozwala rejestrować przejechaną trasę i parametry treningu, aby potem można było to przeanalizować. Ten model nie nawiguje niestety W internecie natknąłem się na taką wypowiedź. Użytkownik czach pokazuje funkcje follow http://szosa.org/topic/21184-mio-cyclo/page-12
Franz Mauer Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 A widzisz tego nie wiedziałem, choć mam ten komputerek. Musze sprawdzić jakie oprogramowanie mam.
janullo789 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Opublikowano 10 Lipca 2017 Przed chwilą, Franz Mauer napisał: A widzisz tego nie wiedziałem, choć mam ten komputerek. Musze sprawdzić jakie oprogramowanie mam. Właśnie, mi piszę że mam tą samą wersje co ten kolega na tamtym forum. Ale opcji takiej brak, wiec moze robie cos zle. Jeśli uda Ci się coś zrobić, to daj znać i wytłumacz jak to zrobiłeś
Gość Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Napiszcie do Użytkownika Czacha na PW na tamtejszym forum. To bardzo pomocny człowiek i na pewno wam pomoże w tej kwestii
Rekomendowane odpowiedzi