michael rc viedos Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam wszystkich SzajBajków Dziś przedstawię wam mój wierny, i dobrze wyglądający ( chyba ) rower. Jest to rower Kellys viper 10 z 2015 roku. Jest to rower typu mtb z wyposażeniem shimano altus, czyli nie jest najgorzej. Jeżdżę nim już dwa lata i na razie był bezawaryjny. Jedyne rzeczy które musiałem w nim zrobić to regulować hamulce i regulować przerzutki. Opony w rowerze się jeszcze jadą, ale powoli będę je wymieniał, ponieważ bardzo się już starły Jeżdżę nim przez dość porządne górki i strome ścieżki w lasach. Powoli będzie kończył swoje pierwsze 1000 km ( myślę jak na mój wiek to chyba nieźle przejechane ) Tu macie parę zdjęć:
egzo23 Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Ładny kolor Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 1
michael rc viedos Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Dnia 7/14/2017 o 23:50, egzo23 napisał: Ładny kolor Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka nie odpisywałem długo, ale to prawda jak jakaś ryska sie pojawi to sie można rozpłakać, a kilka na rowerze takich "rysek" jest
egzo23 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Znam to uczucie.. Na moim białym GT widać wszystko Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi