michael rc viedos Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Cześć Szukam aplikacji gps, która ma mapy offline, poneważ nie za bardzo chce złużywać swój internet jakie aplikacje polecacie?
Gość Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 zależy na czym chcesz jej używać , na Windows Mobile polecam here drive+ chyba najlepsza nawigacja offline . Na androida chyba też działa pod nazwą here maps jak się nie mylę
kamilw Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Na Androida Locus (Pro).1. Mapy offline lub online. Do wyboru mnóstwo map. Czego dusza pragnie. Do wyboru, do koloru. Można korzystać z płatnych map LoMaps (kilka pobrań na początek z wbudowanego sklepu jest za darmo) albo można pobrać mapy ze strony openandromaps.2. Nawigacja online (wyszukiwanie adresów np. korzystając z Google, wyznaczanie tras za pomocą MapQuest) lub offline (adresy z map LoMaps, wyznaczanie tras przez api z aplilacji Brouter)3. Bardzo wygodne planowanie tras.4. Nagrywanie tras.5. Trener audio6. Informowanie o tym w jakiej strefie tętna jesteśmy. (Wtyczka)Locus Pro zastąpił mi komputerek rowerowy, Endomondo i Google Maps.
michael rc viedos Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 Mam androida Dzięki za porady Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Stryjek Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Testowałem też locusa ale według mnie osmand jest lepszy 2
kamilw Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 @Stryjek Mam też OsmAnd+ i w pewnych elementach wygrywa z Locusem, w innych przegrywa. Do zadań rowerowych Locus jednak według mnie jest dużo lepszy.
Macieju Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja używam darmowej Mapy Polski od Creative Star Soft z Google Play i jestem zadowolony. Używam zarówno do wycieczek rowerowych jak i turystyki pieszej.
Rekomendowane odpowiedzi