Kubak82 Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Bardzo proszę Was o poradę, jak zdjąć kasetę - siedzi na kole z e-bike'a. Zwykły klucz nie podejdzie. Kombinowałem ale nie chce robić nic na siłe a kończą mi sie pomysły
jubitom Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Kup zestaw do odkręcania kaset i po sprawie
Kubak82 Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Zestaw mam ale klucz nie pasuje przez wystajacy gwint. Musiałbym go rozwiercic by go nałożyć (mam ten z bolcem). Czy ew. szukać takiego jak na kolejnym zdjęciu??
Accent_Szaj Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 43 minuty temu, Kubak82 napisał: przez wystajacy gwint. Najpierw wykręć konus.(ten gwint) Jednym kluczem odkrecasz tą srebrną nakrętkę,a z drugiej strony kontrujesz drugim kluczem. Potem powinieneś poradzić sobie z odkręceniem kaset zestawem który posiadasz
Kubak82 Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Podziękował, wróce z pracy i biore sie do roboty
Rowerowa Szajba Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Jeszcze bacik jest poptrzebny samym kluczem nie odkrecisz
Kubak82 Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Jeszcze bacik jest poptrzebny samym kluczem nie odkreciszDzięki, bacik mam. Przygotowałem wszystko co mogło mi być potrzebne ale jak to bywa - coś zawsze zaskoczy W każdym razie melduje że kaseta zdjęta . Teraz czyszczenie, smarowanie, zakładanie nowej. Potem gramy dalej - przerzutka i manetka. Wciągneło mnie Dzięki za pomoc 1
Rekomendowane odpowiedzi