Hołek Napisano 7 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipiec 2017 (edytowane) Witam moje urządzenie nie widzi czujnika kadencji/prędkości Czujnik pulsu działa bez zastrzeżeń Czy ktoś wie co może być przyczyna? Edytowane 7 Lipiec 2017 przez Hokek Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 7 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipiec 2017 Rozumiem, ze w ustawieniach masz wszystko włączone prawidłowo? I bateria w czujniku kadencji/predkości działa, a w przypadku nowego wyciągnąłeś zabezpeiczenie z niej (kawałek sztywnej folii)? 1 Odnośnik do komentarza
Hołek Napisano 7 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipiec 2017 (edytowane) Już chyba wiem co było przyczyna Przed chwila spróbowałem po raz setny sprawdzić wszystko jeszcze raz i zadziałało Poprzednio kręciłem korba aby magnesy przechodziły koło czujników a teraz ustawiłem magnes przy czujniku i zostawiłem na chwile i załapało ? Edytowane 7 Lipiec 2017 przez Hokek Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 7 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipiec 2017 A co z baterią? Czasem przyczyna bywa oczywista 1 Odnośnik do komentarza
Hołek Napisano 7 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipiec 2017 Dzięki za zainteresowanie tematem pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 7 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipiec 2017 To super, niech się sprawia Ja używam Mio Cyclo 105HC, ale czytałem ostatnio, że już nie będą tego wspierać technicznie i być może wezmę rónież Mio Cyclo 315,bez czujników bo komplet mam Odnośnik do komentarza
Matt Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 Temat wyczerpany. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi