Hołek Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Witam moje urządzenie nie widzi czujnika kadencji/prędkości Czujnik pulsu działa bez zastrzeżeń Czy ktoś wie co może być przyczyna? Edytowane 7 Lipca 2017 przez Hokek
Franz Mauer Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Rozumiem, ze w ustawieniach masz wszystko włączone prawidłowo? I bateria w czujniku kadencji/predkości działa, a w przypadku nowego wyciągnąłeś zabezpeiczenie z niej (kawałek sztywnej folii)? 1
Hołek Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Już chyba wiem co było przyczyna Przed chwila spróbowałem po raz setny sprawdzić wszystko jeszcze raz i zadziałało Poprzednio kręciłem korba aby magnesy przechodziły koło czujników a teraz ustawiłem magnes przy czujniku i zostawiłem na chwile i załapało ? Edytowane 7 Lipca 2017 przez Hokek
Franz Mauer Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 A co z baterią? Czasem przyczyna bywa oczywista 1
Hołek Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 Dzięki za zainteresowanie tematem pozdrawiam
Franz Mauer Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 To super, niech się sprawia Ja używam Mio Cyclo 105HC, ale czytałem ostatnio, że już nie będą tego wspierać technicznie i być może wezmę rónież Mio Cyclo 315,bez czujników bo komplet mam
Rekomendowane odpowiedzi