Łukasz Rybandt Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Kto ma ochotę na wspólne kręcenie szosą w okolicach Pucka?
Jacek Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Pozdrawiam z Gdyni, w stronę Pucka jeżdżę bardzo chętnie.
stasiu Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 hej . Też mam tablice GPU. Jeżdżę na MTB i szosie ale tym drugim wiele rzadziej . Nie interesują mnie żadne rekordy ani ściganie . Jeżdżę dla frajdy, dla widoków i zdrowia. Preferowane kierunki wypadów to z okolic Pecka do Wejerowa lub/i Reda, Gdynia - czasem SKMką ( z redy ) do Sopotu czy Gdańska i powrót do domu . Lubie mieć z sobą termos z kawą i czasami aparat, lubię spędzić kilka godzin na rowerze. Średnio tak wychodzi z 60 -80 km. tempem na mtb nie przekraczającym 25-28km/h średnia na "wyjazd " prawie zawsze mi wychodzi około 17-20km/h ( zależy od warunków) więc tempo spokojne. Jeżeli jet tu ktoś kto podobnie jeździ to zapraszam do kontaktu tu na forum.
Łukasz Rybandt Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 No proszę to bliziutko. Nie wykluczone, że mijaliśmy się na ścieżce Swarzewo - Krokowa.
stasiu Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Tak to fajna ścieżka .. ale tam to raczej nie jeżdżę ...w wolne dni za duży tłok tam jest " niedzielnych " familijnych rowerzystów a nawet dzieci w wózkach a w dni robocze .. jestem w pracy najczęściej Raczej wole boczne drogi zwiedzać np przez te lasy / puszcze Darzlubską leciec na Wejherowo albo z Karwii w kierunku Łeby , chociaż ten asfalt na tej " krokówce " kusi żeby się rozpędzić porządnie . ps. nie sugeruj się tą Daną wymóg regulaminowy wiec wpisałem
Łukasz Rybandt Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Uwaga na takie niespodzianki przy Komisariacie Policji w Krokowej.
scarecrow Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Wyglada jakby go codziennie na noc zwijali Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
stasiu Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 zrobię przy okazji jazdy na półwysep fotkę " lepszej ścieżki"
Jacek Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zmieniając temat ktoś na Cyklo Gniewino się wybiera? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Łukasz Rybandt Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Wybieram się. Na mniejszy dystans. Oby tylko nie padało.
stasiu Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) dziś rano wybrałem sie z synem na przejażdżkę z Gnieżdżewa ścieżką do krokowej . pogoda była .. wietrzna ale słoneczna. foto 1. później piękne widoki dawało światło z cieniem. I tu syn wrócił do domu . Ja jechałem dalej przez Wejherowo do Redy, Rumii Kazimierz Mrzezino Puck, Władek ( bynajmniej taki plan miałem )A od połowy drogi między Wejherowem i Redą kur.. armagedon. Na kasku miałem lód !!! padał śnieg , śnieg z deszczem, grad a krople deszczu czasami miały wielkość piłki do kosza Rowerzyści co mijałem tak samo głupio z tym lodem wyglądali jak ja A wam jak mijały kilometry ? Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez stasiu
Łukasz Rybandt Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja oglądałem wyścig na Eurosporcie, a późnym popołudniem pojechałem na krótką przejażdżkę po okolicy. Nie sądziłem, że padał grad. Wiem co to jechać w taką pogodę, doświadczyłem tego rok temu podczas sztafety Pola Nadziei z Helu do Pucka. Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Łukasz Rybandt
stasiu Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 jak planujecie majówkę ? 1 i 2 u mnie służbowo wypada ale reszta tygodnia mam nadzieje na ładna pogodę i całe godziny na kole
stasiu Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 uuułłłłaaaa. Ale to forum tu żyje i bije tu aktywnością .
malkontent Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Bo zamiast siedzieć na forum, dzisiaj był Lang Maraton MTB w Krokowej.
Łukasz Rybandt Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 Kto startował wczoraj w Krokowej? Jak było?
stasiu Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 HEH , widze ze było tak fajnie że aż tchu i sił zabrakło zeby coś napisać ehhhh te fora internetowe coś nie te czasy dal nich.
malkontent Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 gdyniasport.pl/mtb Dzisiaj ruszyły zapisy. Jechałem w zeszłym roku - krótszy i prostszy niż np. Garmin Rumia. Bardzo fajny maraton akurat na pierwszy start.
Steve Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 A ktoś na mtb w Gdyni i okolicach się pisze żeby pokręcić ? Mieszkam od jakiegoś czasu w Gdyni ale jedyne lasy jakie znam to ten między witominem a Karwinami Dystans od 20 do 60/70km
malkontent Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Steve napisał: A ktoś na mtb w Gdyni i okolicach się pisze żeby pokręcić ? Mieszkam od jakiegoś czasu w Gdyni ale jedyne lasy jakie znam to ten między witominem a Karwinami Dystans od 20 do 60/70km Poszukaj na facebooku grup majbajk i norda team - chłopaki organizują jazdy. Dodatkowo za niecały miesiąc mamy maraton w Gdyni, w Wejherowie (niedaleko kościoła w redzie), w Rumi. Jakbyś chciał, podjechać kolejką do Rumi Janowo, to tam można objechać trasę Garmin. Ja tam często jeźdzę, ale to bardziej spontanicznie.
stasiu Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Ma ktoś plan w jakiś dzień ( sobota lub niedziela termin do dogadania sie ) karnąć się tak z 200km np. Bydgoszcz - reda lub inny kierunek byle tak z kilka godzin na siodełku wyszło . tempo raczej spokojne bez napinki - 100km robie w czasie 3:30 a na 230km ostatnio wyszło ponad 12h ! z przerwami na wszystko co było po drodze zeby tylko z siodełka zejść . Jak coś to pisać tu i lub na PW. raczej szosa niż MTB. Decydować sie szybko bo zaraz będize ciemno PS. ktoś widział start? ktoś kibicował MR2017 ? Ja byłem widziałem i kibicowałem .:P i kawałek odprowadziłem dwóch znajomych co tam startowali.
stasiu Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 jedzie ktoś powitać Siudzińskiego do krokorej ? myślę ze około 16.30 tam mignie .
malkontent Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 A może maraton MTB? Mały, lokalny, charytatywny, można wesprzeć Wspólnotę Burego Misia. http://www.bikeowymaraton.pl/ Ja będę na starcie. Z synem 12 lat, na dystansie 17 km.
stasiu Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 jeździ tu w tych nordowych kaszubach na " wycieczki " większe niż 100 , 150, 200 km ? codziennie jadąc do pracy widzę masę ludzi na rowerach . Nie wierze ze oni wszyscy po ogórki do Polo jadą . jak ktoś tu to czyta niech się ujawni Dnia 26.08.2017 o 23:48, malkontent napisał: A może maraton MTB? Ja niestety nie.
Rekomendowane odpowiedzi