Laszlo Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 cześć! kilka tygodniu temu kupiliśmy z żoną przyczepkę rowerową Thule. Przyczepkę bez problemu da się zamontować do roweru żony, natomiast do mojego NS Rag'a niestety potrzebny jest specjalny adapter i tu pojawia się problem.. Thule ma w swojej ofercie kilkanaście adapterów w różnych rozmiarach (https://www.thule.com/pl-pl/accessories/thule-thru-axle-maxle-m12-x-175-_-20100799 - instrukcja obsługi do dokładnym opisem pobrania), ale niestety żaden nie pasuje rozmiarem do mojego roweru. Moja ośka ma wymiary 12mm średnica x 1,75mm skok gwintu, długość 162mm. Pytanie czy adapter 12x1,75, ale o dlugości 167-192mm długości będzie pasował? Wydaje mi się, że nie. Próbowałem też szukać adapterów innych firm pasujących rozmiarowo i niestety bez powodzenia. Macie jakieś rady co zrobić? Może ja źle szukam, a możne faktycznie taki rozmiar po prostu nie istnieje? Nie znam też nikogo, kto mógłbym może wyprodukować na zamówienie taką ośkę.. z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam!
radeks19 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Cześć. Udało Ci się może coś dobrać? Mam ten sam problem
Rekomendowane odpowiedzi