Slawko Opublikowano 10 Lipca 2020 Opublikowano 10 Lipca 2020 Witam, Uszkodziłem dolne golenie w amortyzatorze Rock Shox 30 gold TK 27,5 (model z 2014 lub 2015) i konieczna jest ich wymiana. Znalazłem nw. ofertę https://www.formicki-bike.pl/pl/Produkty/?id=207138/Dolne_golenie_amortyzatora_Rock_Shox_XC30_A1-A3,_B1_30_Gold_A1_30_Silver_A1_27_5_QR_Disc jednak nie mam pewności czy ta część będzie pasować. Niestety sprzedawca nie daje mi też takiej pewności. Golenie są sprzedawane bez uszczelek więc trzeba by do tego doliczyć z 50 pln na uszczelki. Jak sądzicie czy te golenie będą pasowały, a może w ogóle nie bawić się w ich wymianę tylko szukać nowego amortyzatora? Golenie są sprzedawane bez uszczelek więc trzeba by do tego doliczyć z 50 pln na uszczelki. Mój max. budżet to 800-900 pln widelec może być na sztywną oś wtedy będę musiał zmienić, dokupić odpowiednie kapsle do piast. Dzięki za wszelkie sugestie.
Gość Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 Nie wiem czy będzie pasowałoAle ja bym u nich nie zamawiał kiedyś miałem przygodę u nich i czekałem 3 tygodnie po czy anulowałem zamówienie@Kruk też miał tam przyjemność kupować
Kruk Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 sklep jak sklep, ale fakt nie mają wielu rzeczy na stanie i trzeba czekać, ja na tłumik do reby 2012 czekałem półtora miecha i nic dobrze że kasy nie przelałem tylko za pobraniem, to podziękowałem i kupiłem gdzie indziej.
Slawko Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Opublikowano 23 Lipca 2020 Zamówiłem te golenie w tym sklepie. Przesyłka za pobraniem przyszła dość szybko. Okazało się że golenie są z uszczelkami gąbkowymi oraz gumowymi, brak tylko naklejek. Część pasowała, pierwsza jazda zaliczona. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi