NaganiaczMazowicki Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Hello Pisałem na innym forum ale tam już chyba wakacje i mało kto zagląda. Model formula RX ale w zasadzie problem moze dotyczyc kazdego hebla. Po ustawieniu regulatorka odległości klamki od kiery po jakims czasie lubi sobie powoli wracac do swojej pozcji- bliższej gripa. Na różne sposoby odpowietrzany, nie zauważyłem wycieków, po dłuzszym uzytkowaniu brak oznak zapowietrzenia. Dać je już na emeryturę? Pozdroo Edytowane 9 Lipca 2020 przez NaganiaczMazowicki
Kruk Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 Problem w tym że nawet jak to w porządku heble to mało kto miał z nimi do czynienia niestety. Jeśli da się hamować, siłę mają dobrą siłę to ja bym jeździł, chyba że chcesz zmienić Jeśli chodzi o tylko odległość klamki od gripa to dziwna sprawa, bo w shimano jest tylko śruba lub baryłka i tyle. Jeśli chodzi o skok klamki, jak szybko ma łapać tarcze, to w shimano jest ten free stroke, który mało co daje.
Rekomendowane odpowiedzi