Pedro0909 Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam Na wstępie chciałbym napisać, że jestem nowicjuszem i polegam na waszej wiedzy, mianowicie, posiadam CUBE pelaton pro na kołach 25,700 chciałbym założyć coś bardziej wszechstronnego, co pozwoli mi zjechać bezpiecznie z asfaltu,przejechać i wrócić 🙂coś z bieżnikiem, nie koniecznie budżetowego, co można zaradzić, z góry dzięki, jeśli będzie trzeba napisze coś więcej o rowerze
nctrns Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 Rocznik roweru, rodzaj hamulców, zdjęcia prześwitów w widelcu i przy suporcie.Jak to jest paroletni rower z hamulcami obręczowymi, to raczej nie wsadzisz nic grubszego niż te 25mm, może 28 w najlepszym wypadku.
Pedro0909 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Opublikowano 9 Lipca 2020 2015r. Hamulce na koocki, robiąc zdjęcia uzmysłowiłem sobie, że nic tam się nie wciśnie, a już napewno nic z lekkim bieżnikiem i w rozmiarze chociaż 28......szkoda, ale zdjęcia dodaje, może ktoś ma lub wie jakie magiczne gumy zmieszczę 😃
nctrns Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 No niestety, to typowa szosówka nastawiona jeśli nie na wyścigi, to na pewno na mocne treningi. Nic tu nie ugrasz. Z opon z delikatnym bieżnikiem masz Continental Contact Speed i Vittoria Terreno Zero, ale wątpię by 28c weszło bez problemów, dwudziestekpiątek nie widziałem.
Pedro0909 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Opublikowano 9 Lipca 2020 W sumie to chciałem się utwierdzić, że nic się nie da zrobić😔muszę rozejrzec się za może typowym przelajem lub gravelem, choć to generowanie kosztu na 4 rower nie bardzo mi po drodze ale cóż chciało się mieszkać na wsi.... forum fajne, więc pewnie coś znajdę, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi