stanislaw2017 Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Witam mam pytanko aktualnie posiadam napęd 3x9 korba deore w której chce zamontować zębatkę narrow wide i moje pytanie czy bedzie to grało z napędem nx eagle kaseta 12 plus przerzutka z tyłu mam koło na piaście novatec bębenek 8,9,10,11 a i czy przerzutka nx eagle podejdzie pod hak w mojej ramie Edytowane 9 Lipca 2020 przez stanislaw2017
Kruk Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 Jeśli to Twoja rama to tak, masz normalny hak.
stanislaw2017 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Opublikowano 9 Lipca 2020 3 godziny temu, Kruk napisał: Jeśli to Twoja rama to tak, masz normalny hak. Czyli rozumiem że nie będzie problemu z tym napędem w tej konfiguracji co podałem ?
PiotrekGT Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 Problemu nie będzie aczkowilek jaki jest sens wkladania eagla do hexagona?
stanislaw2017 Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Opublikowano 10 Lipca 2020 4 godziny temu, PiotrekGT napisał: Problemu nie będzie aczkowilek jaki jest sens wkladania eagla do hexagona? To jest level r4 z 2014 r z oryginalnych części została mi tylko rama i deore z tyłu z przodu siedzi markhor itd. ostatnio jechałem w mazovii i myślałem że szlag mnie trafi wachlując tymi biegami zastanawiałem się nad slx 1x11 ale policzyłem te przełożenia i wyszło to średnio z czasem go sprzedam pewnie ale puki co sobie modyfikuję
Kruk Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 Tak podejdzie. Pytanie odwieczne, co jest sensowne i nie jest passe Dla mnie masz kasę, chęci, kupuj i montuj, Lepsze to niż wkładanie za dużego amora do ramy XC
stanislaw2017 Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Opublikowano 30 Lipca 2020 Witam wrócę do tematu i dopytam jeszcze o linię łańcucha w tej chwili mam korbę deore FC-M591 z zębatką narrow wide plus kasetę xt 9 i chodzi to ok pytanie jak wsadzę tam 12 nx czy nie będzie za mocnego przekosu ?
Rekomendowane odpowiedzi