meme Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, czy prowadnica linki przedniej przerzutki w miejscu wchodzenia do ramy może tak odstawać? Przerzutka działa ok, zmienia biegi, nic nie ociera. Czy to oznacza, że linka jest za bardzo naciągnięta? PS. Prowadnica po drugiej stronie od przerzutki tylnej nie odstaje. Edytowane 3 Lipca 2020 przez meme
Accent_Szaj Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 @meme raczej coś pękło. Zdemontuj i zobacz
eathan Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Wpust wygląda jak w rowerach Cube. U mnie też tak odstaje jeden. Demontaż tego nie jest taki łatwy. Pod linką jest schowana śruba, którą należy poluzować i wyjąć wpust. Nie można jej odkręcić do końca, bo wpust składa się z 2 części. Generalnie nie chciało mi się tego ruszać, bo za dużo zachodu z tym jest. 1
Kruk Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Po prostu albo nie jest wciśnięty albo po prostu ma luz roboczy, a przez naprężenie linki po prostu się tak odgina, nic strasznego, norma. Można by go zdemontować i trochę podszlifować aby pancerz szedł bardziej na płasko. 1
meme Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) 11 godzin temu, eathan napisał: Wpust wygląda jak w rowerach Cube. U mnie też tak odstaje jeden. Demontaż tego nie jest taki łatwy. Pod linką jest schowana śruba, którą należy poluzować i wyjąć wpust. Nie można jej odkręcić do końca, bo wpust składa się z 2 części. Generalnie nie chciało mi się tego ruszać, bo za dużo zachodu z tym jest. Tak, Cube Czyli tak jeździć i się nie przejmować? 🙂 Przy zmianie biegów nie widzę, aby ten wpust się ruszał, więc nie wygląda aby coś było urwane. Edytowane 4 Lipca 2020 przez meme
eathan Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Nie przejmować, poprawienie tego wymaga trochę zachodu i zupełnie nie ma to sensu. 1
despero Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 A czy ktoś czy można coś takiego dokupić? Szukałem ale nigdzie nie znalazłem 😐
Rekomendowane odpowiedzi