Skocz do zawartości

Ghost danych w SIGMA 23.16

eldomello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was przebrnął z sukcesem przez Ghost danych w liczniku SIGMA 23.16 lub w jakikolwiek innym modelu. Jaką jest procedura aby wprowadzić dane do wyścigu z duchem i jak go potem uruchomić.  Z góry dziękuję za odpowiedź. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam ten sam problem. Niby w sigma data center wchodząc na trening można z menu wybrać "Prześlij Ghost Race", ale 2x na początku mi się udało przesłać dane testowe a teraz się zawiesza program po wysłaniu kilku procent. Próbowałem już ponad 10x i nic.

--edit--

Pomogło po kolejnym treningu. Teraz mogę wrzucać zapisany wcześniej w sigma data center trening do licznika jako ghost

Edytowane przez -Marcin-
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 12.07.2017 o 21:35, -Marcin- napisał:

Mam ten sam problem. Niby w sigma data center wchodząc na trening można z menu wybrać "Prześlij Ghost Race", ale 2x na początku mi się udało przesłać dane testowe a teraz się zawiesza program po wysłaniu kilku procent. Próbowałem już ponad 10x i nic.

--edit--

Pomogło po kolejnym treningu. Teraz mogę wrzucać zapisany wcześniej w sigma data center trening do licznika jako ghost

Witam mam ten sam problem ponieważ nie moge uruchomic Ghosta z wgraniem trasy nie ma problemu .

Opublikowano

Ja ostatnio rozgryzłem tego "ducha" . Jak prześlecie dane Ghost na licznik i w menu nastawicie na ekran Ghost Race START wtedy trzeba jednocześnie wcisnąć górny guzik i prawy dolny. U mnie działa. Odpiszcie czy u Was też zadziałało. 

• Pomógł 1
Opublikowano

OK spróbuje jak tylko sprawdze dam znać czy u mnie działa Dziękuje za odpowiedź

Opublikowano
Dnia 18.02.2018 o 14:56, eldomello napisał:

Ja ostatnio rozgryzłem tego "ducha" . Jak prześlecie dane Ghost na licznik i w menu nastawicie na ekran Ghost Race START wtedy trzeba jednocześnie wcisnąć górny guzik i prawy dolny. U mnie działa. Odpiszcie czy u Was też zadziałało. 

Tak Ghost  działa dziękuje Eldomello za odpowiedź