Yoshi! Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witam. Mam problem z tylną przerzutką. Gdy mam ustawioną 1 łańcuch jest na 2. Gdy zmieniam na 2 łańcuch schodzi na 3. Gdy 3 schodzi na 4. I tak dalej. Gdy łańcuch jest na siódmej przerzutcę to na manetce jest jeszcze jedno w zapasie. Gdy się ją kliknie nic się nie dzieje.
Accent_Szaj Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Wpisz na YT regulacja tylnej przerzutki. Lenistwo poziom ekspert
elmapeto Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Jakby na to nie patrzeć, minimum wysilku trzeba w to włożyć.
Accent_Szaj Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Przecież to jest źle wyregulowana przerzutka na śrubkach L i H. Podstawy Jak nie pomoże,to proszę bardzo 1
Redpill Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Dzisiaj zdecydowałem odświeżyc stary Kelly's przerzutka tylna. rozkręciłem i złożyłem wszystko od nowa ustawione...ale ...ale kiedy próbuję przerzucić z najmniejszej z tylu w gore za chwile praktycznie nie mogę przesunąć manetki żeby przerzucać dalej!? Co jest grane ?
Accent_Szaj Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 19 godzin temu, Redpill napisał: Co jest grane ? Musisz nagrać filmik
Redpill Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 podczyściłem przewody i ustawiłem jeszcze raz. nie jest już tak makabrycznie. ale pytanie wciąż aktualne. dlaczego ciężko chodzi?
Gość Opublikowano 10 Lipca 2020 Opublikowano 10 Lipca 2020 Nie jest gdzieś załamana linka lub zbyt mocno wygiętaMoże być jeszcze zbyt krótki przewód przy samej przerzutcePorób foty przy przerzutce i wrzućMożesz sprawdzić jak chodź sama linka bez przerzutki
Rekomendowane odpowiedzi