Serol Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Mam takie szybkie pytanie, wiem, że pewnie jest głupie, ale liczę na to że ktoś mi pomoże.😀 W każdym razie chciałem spytać, czy hak przerzutki dopasowuje się do ramy czy do przerzutki? I przy okazji czy Shimano Acera md-3000 sprawdzi się na 8 rzędach? Może macie lepsze propozycję przerzutki, walcie śmiało, im więcej do wyboru tym lepiej, ja sobie popatrzę. Dopiero wchodzę w to hobby więc nie za bardzo się jeszcze na tym znam.😀
Accent_Szaj Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Serol napisał: I przy okazji czy Shimano Acera md-3000 sprawdzi się na 8 rzędach? Sprawi się. Lepszym wyborem byłaby M4000
Serol Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Ok dzięki, pomyślę.😀 No wreszcie znam odpowiedź na to trudne pytanie... 4 godziny temu, Accent_Szaj napisał: Sprawi się. Lepszym wyborem byłaby M4000 Czy naprawdę pomiędzy tymi przerzutkami jest taka różnica, że warto kupić m4000? I czy nowa przerzutką będzie kompatybilna ze starymi elementami? (Chodzi mi oczywiście o to, z czym miałem problem i opisałem to w moim drugim temacie) Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Serol
Accent_Szaj Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 55 minut temu, Serol napisał: Czy naprawdę pomiędzy tymi przerzutkami jest taka różnica, że warto kupić m4000? Tak,jest na prawdę świetna Ja bym dołożył te parę zł 56 minut temu, Serol napisał: I czy nowa przerzutką będzie kompatybilna ze starymi elementami? Tak,jest to uniwersalne mocowanie.Oczywiście nie zapomnij wymienić również hak na nowy 1
Serol Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 14 minut temu, Accent_Szaj napisał: Tak,jest na prawdę świetna Ja bym dołożył te parę zł Tak,jest to uniwersalne mocowanie.Oczywiście nie zapomnij wymienić również hak na nowy Oczywiście, kupię nowy hak , rozumiem że ma być taki sam jaki był,tak?
Accent_Szaj Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 20 minut temu, Serol napisał: taki sam jaki był,tak? Tak,najlepiej zdemontuj stary i weź do sklepu dla porównania 1
Serol Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 Teraz, Accent_Szaj napisał: Tak,najlepiej zdemontuj stary i weź do sklepu dla porównania Mam raczej zamiar zamówić przez internet, ale już znalazłem taki sam hak, zastanawiam się tylko czemu te haki się tak łatwo wyginają, czy tak ma być, czy po prostu producenci wybierają tańszy stop.
Accent_Szaj Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 1 minutę temu, Serol napisał: tak ma być, Tak ma być.Ma wygiąć się hak nie przerzutka. U Ciebie była ekstremalna sytuacja,ale jak np. o coś zahaczysz,to ma właśnie ustąpić/wygiąć się hak 1
Serol Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 18 minut temu, Accent_Szaj napisał: Tak ma być.Ma wygiąć się hak nie przerzutka. U Ciebie była ekstremalna sytuacja,ale jak np. o coś zahaczysz,to ma właśnie ustąpić/wygiąć się hak Ok dzięki, to chyba tyle, jak będę mieć problemy to napisze na forum.🙂 1
Rekomendowane odpowiedzi