Kamol_kamol Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam chciałem pokazać wam moja kruszynkę. Która była ze mną na dobre i złe mam go od nowości 2009 rok. Kupiony w salonie w Szczecinie. Jest już wiekowy ale nigdy mnie nie zawiódł. Waży swoje ale ja do małych tez nie należę.Przejechane ma może 2-3 tys przez te lata. I tu małe pytanie szukam osoby chętnej do pomocy w ogarnięciu mi mojej białej perły. W okolicach Wolina + 30-50km. Wiadomo ma już swoje lata i nigdy nie byłem z nim w serwisie a to brak czasu praca rodzina itp. Wiem moja winna zaniedbałem. Ale teraz chce dać mu 2 życie bo kocham go i nigdy go nie sprzedam. Jak by ktoś reflektował i chciał pomóc nie za darmo oczywiście to proszę o priv lub email Kamolwyspa@o2.pl Oto on to czarne tam na ramie to mocowanie od Fotelika mojej córki. Waga: 13,20 kg (19.5")Rama (materiał): Hydroforming Aluminum alloy triple buttedRozmiary: 17.5", 19.5", 21.5" Widelec: SR SUNTOUR XCR LO, 100mm, sprężynowy z blokadą Przerzutka przednia: SHIMANO Deore M531 Przerzutka tylna: SHIMANO SLX (09) M662 Korba: TRUVATIV ISOflow Power Spline (44x32x22T)Środek suportu: TRUVATIV Power SplineKaseta: SHIMANO (09) CS-HG61-9 (11-34T)Lańcuch: KMC Z-9000 (108L) Piasta przednia: SHIMANO RM65 Disc Center LockPiasta tylna: SHIMANO RM65 Disc Center LockObręcze: KELLYS Draft Manetki: SHIMANO Deore SL-M530 Rapidfire PlusDźwignie hamulca: SHIMANO BL-M486 DiscHamulec przedni: SHIMANO M486 Hydraulic DiscHamulec tylny: SHIMANO M486 Hydraulic DiscKierownica: RITCHEY Comp OS (31.8)Mostek: RITCHEY OS (31.8)Stery: RITCHEY Logic Zero zintegrowaneSiodełko: fi'zi:k Nisene III SportSztyca: RITCHEY
michael rc viedos Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Cześć fajnie widać coraz więcej osób mających rowery kellys fajnie też że ci sie z nim nic nie stało przez taki czas. Sam mam kellysa, ale nowszy. Dokładnie Kellys Viper 10 2016, i narazie bardzo się z niego cieszę. Pozdrawiam Michał
Kamol_kamol Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam. A no zrobiło się ostatnio koła rozebrałem z tyłu bo już opory i okazało się ze bieżnie i konusy są juz tak zjechane ze nie ma sensu tego robić.A tak to wszystko lata jak ta lala
Kamol_kamol Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Opublikowano 15 Lipca 2017 Mały ulepszenie kola dt Swiss x1800. Jeszcze mam zamiar wymienić korbe na 1 lub 2 blat no i suport. Zastanawiam się też nad widelcem czy nie dac sztywnego. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi