Draco 75 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Część, czy jest możliwość zwiększenia skoku w tym widelcu, przez zastosowanie tokenów, jest to model z 2019 roku TK Silver solo air 29 cali
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Nie zwiększa się skoku poprzez tokeny tylko zmniejsza No i druga sprawa że max tego amora to 120 mm
Draco 75 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ok, dzięki a można dołożyć token, zbyt często dobijają a pompowanie go na maxa niewiele daje
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ja często dobijasz to pewnie rower nie jest przystosowany do tego co jeździszMusiał byś albo go mocniej dmuchnąć albo mieć więcej skokuMożesz pokombinować z tokenami
Kruk Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Właśnie tutaj idą w ruch tokeny jak Piter614 już wspomina, jak go dobijasz, a nie chcesz go mocno pompować, to dać maksymalną ilość tokenów ile tam producent zezwala.
vdcmike Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Odnośnie zwiększania skoku 29" judy do 120mm to się da ale RS sugeruje by tego nie robić. Tam masz wiotkie, 30mmm golenie.
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2020 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Nigdy nie zalecam ani też nie przedstawiam takich pomysłówPisze ze się da gdyby w specyfikacji było jak w Recon 100-150 wtedy można powiedzieć że się daBo później może autor wątku mieć pretensję że coś poszło nie tak i wideł idzie do kosza
Draco 75 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2020 Dzięki za odpowiedź , dam sobie spokój z tokenami, 3 lata temu po 15 letniej przerwie kupiłem pierwszy rower Romet Mustang,bardzo szybko okazało się że to rower do niedzielnej przejażdżki po parku, tak więc kupiłem kolejny Cube Stereo Pro 120 Hybrid, po kilku wypadkach do Małej Morawki okazuje się że to jeszcze nie to czego oczekuję, zacznę się rozglądać za czymś hardkorowym
Rekomendowane odpowiedzi