maciobrd Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Cześć wszystkim. Czy istnieje takie rozwiązanie jak w temacie? Mianowicie: ma starą ramę, którą odmalowałem na piękny pomarańczowy kolor. Rama posiada główkę o średnicy wewnętrznej około fi 34mm. Chciałbym w tej główce zamontować widelec amortyzowany z rurą zwężaną. Widelca jeszcze nie posiadam. Jestem na etapie wyboru. Czy są takie stery które to umożliwią? Czy może jestem po prostu zmuszony do zakupu widelca z rurą 1 1/8?
pecio Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Przy tej średnicy główki ramy nie ma takiej opcji. Jakbyś miał 44 mm to jak najbardziej. 1
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 To średnica główki ramy pod sterówke 1calową, więc nie ma takiej opcji.
maciobrd Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2020 To średnica pod rurę 1 1/8. Taka była oryginalnie. Był tutaj amor Manitou Six. Chce go jednak zmienić na jakiś nowszy. Może powietrzny.
Kruk Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 No to musisz szukać amora po 1 i 1/8 cala po prostu, tapered ni hu hu nie wejdzie.
Rekomendowane odpowiedzi