Skocz do zawartości

Nowy Rockrider AM500S 2020

kamilns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też się podoba, chociaż ze względu na budżet bym został przy AM100S.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może ktoś więcej się wypowie na temat am500s ? Jeździł  i ma jakieś plusy i minusy na temat tego roweru ? Ma może ktoś  jakieś porównanie albo robił między am100s a am500s ktoś zrobił i chciałby się podzielić ? 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.06.2020 o 15:34, kamilns napisał:

Witam. Prosze o opinie czy warto kupić ten rower? Czy moze juz w tej cenie lepiej kupić cos innego? Co o nim sadzicie? Jak Wam sie podoba? 

https://www.decathlon.pl/rower-mtb-am-500s-29-id_8574830.html

Poprawili geometrię, dobra amortyzacja, hamulce, koła, napęd...zaje....sty jest:)

Jedyne do czego mogę się przyczepić to sztyca regulowana, która jest taka sama jak w moim AM 100 HT i tu mogli by dać lepszą aczkolwiek na początek TranzX wystarczy. No i wiotkie pedały od razu do wymiany na solidniejsze platformy. Mostek i kierownica też jak w moim HT. Made in B Twin ale sprawiają wrażenie solidnych i ja nie miałem z nimi żadnych problemów. 

Edytowane przez TOMALA72
Opublikowano
12 godzin temu, TOMALA72 napisał:

Poprawili geometrię, dobra amortyzacja, hamulce, koła, napęd...zaje....sty jest:)

Jedyne do czego mogę się przyczepić to sztyca amortyzowana, która jest taka sama jak w moim AM 100 HT i tu mogli by dać lepszą aczkolwiek na początek TranzX wystarczy. No i wiotkie pedały od razu do wymiany na solidniejsze platformy. Mostek i kierownica też jak w moim HT. Made in B Twin ale sprawiają wrażenie solidnych i ja nie miałem z nimi żadnych problemów. 

Sztyca chyba jest regulowana nie amortyzowana :):):)

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bronek5 napisał:

Sztyca chyba jest regulowana nie amortyzowana :):):)

No fakt... poprawione🤪

Edytowane przez TOMALA72