Skocz do zawartości

LEMONDKA APTONIA z Decathlon za 180 zł

agusia2721@gmail.com

Rekomendowane odpowiedzi

agusia2721@gmail.com
Opublikowano

Hej,

poszukuję swojej pierwszej lemondki potrzebnej do roweru Triban Rc 520 rozmiar XS model męski. Lemondki będę używać do treningów i startów w triatlonie (dystans sprinterski ew. olimpijski).

Wybrałam lemondkę dostępną w decathlonie LEMONDKI DO KIEROWNICY TRIATHLON DŁUGI DYSTANS Z ALUMINIUM APTONIA https://www.decathlon.pl/lemondki-do-kierownicy-tri-ld-id_8515713.html

Nigdzie nie znalazłam opinii co do tej lemonski, więc będę wdzięczna za opinię czy warto ją kupić czy też lepiej wybrać inną.

Dodam, że jestem drobnej sylwetki (wzrost 163,5 cm przy ok. 51 kg). 

Opublikowano

Widzę że na ich stronie jest sporo bardzo pozytywnych komentarzy. Negatywne też zamieszczają bez problemu więc gdyby były takowe to pojawiłyby się w opiniach.

agusia2721@gmail.com
Opublikowano

Bardzo dziękuję - w takim razie zamówię i poproszę o montaż od razu przy odebraniu roweru z Decathlon.

Opublikowano
14 godzin temu, agusia2721@gmail.com napisał:

Bardzo dziękuję - w takim razie zamówię i poproszę o montaż od razu przy odebraniu roweru z Decathlon.

Jest bezkonkurencyjna w swojej kwocie. Multum mozliwosci ustawienia. Ciezko sie dopatrzyc negatywów.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeden mały negatyw znalazłem, do to dosłownie kosmetyka. Nie ma otworów żeby ewentualnie pociągnąć wewnątrz kable. Akurat mi by się przydało bo mam Di2 i można by manetkę pociągnąć do przystawki bez większej ingerencji.

Ale poza tym jest bardzo spoko. Używam i polecam.

Opublikowano

Lemondka jako jedna z niewielu dostępnych na rynku ma możliwość regulacji podłokietników niezależnie od punktu montażu na kierownicy, co jest baaaardzo dużą zaletą w dostosowaniu jej pod potrzeby użytkownika.