Skocz do zawartości

Zamówienie zbiorowe Kół w Wojczal - Bike

GrochowaMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby nie robić syfu to proponuję w tym wątku skrzyknąć się do zamówienia zbiorowego. Może akurat wypali ta inicjatywa i uda się coś urwać z ceny. Może na razie usystematyzujmy co kto by zamawiał

1. GrochowaMTB

obręcze ZTR Czarne

piasty Novatec 771/772 czarne z mocowaniem Thru Bolt 9mm przód, 10mm tył, bęben stalowy shimano / 

szprychy Sapim Leader czarne

nyple mosiężne czarne

taśma + wentyle

Zaciski Thru Bolt Novatec

Cena ok 1000 zł

• Pomógł 1
Opublikowano

Szkoda że dopiero teraz założony ten post :( Ja odebrałem koła jakoś na początku miesiąca 

Opublikowano
2 godziny temu, ByQ94 napisał:

Szkoda że dopiero teraz założony ten post :( Ja odebrałem koła jakoś na początku miesiąca 

:D i właśnie dlatego teraz zamawiamy, ktoś musiał sprawdzić i polecić ;) 

Opublikowano
54 minuty temu, GrochowaMTB napisał:

:D i właśnie dlatego teraz zamawiamy, ktoś musiał sprawdzić i polecić ;) 

Z czustym strumieniem polecam :)

Opublikowano

Słabo widzę nasze zbiorowe zamówienie... Jeśli sa to tylko dwie osoby to chyba nie ma co się wygłupiać. No chyba, że jeszcze ktoś dołączy :)

Opublikowano

No ciężko będzie ja niestety musiałem zamówić koła!!! bo muszę je mieć do piątku i nie mogę czekać ale zamówienie złożone bez problemów doradztwo mega pozytywnie mnie zaskoczyło nawet pan Paweł osobiście zadzwonił i podpowiedział 

Opublikowano

Ręka do góry, tyle że tak jak pisałem w innym wątku tylko tylne koło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w najbliższym czasie bedę zamawiał koła w tym sklepie.

Opublikowano

Mnie się wydaje ze zamowinienie zbiorowe robi się wtedy kiedy ustalone są jakiekolwiek warunki z sprzedającym. Np dajesz info ze jest załatwiony rabat w wysokości np 10% przy zamówieniu pełnego kompletu 5par kół. Tak jak jest to teraz Top o co komu zamówienie grupowe skoro nawet nie wiemy czy będzie jakiś rabat.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

@adambike aby ustalić jaki rabat można wyciagnać od sprzedającego lub usłogodawcy to trzeba sprecyzować co się chce. Nikt w ciemno, przy zgoła różnych oczekiwaniach poszczególnych osób nie poda jednej kwoty już teraz. Jak zainteresowani będą wiedzieli co chcą, oczekiwania wysyła się do wyceny i potem ewentualne dalsze rozmowy.

Opublikowano

A czy jest sens zamawiać zbiorowo raczej chyba nie ?? ja chciałem się przyłączyć lecz nie mogłem tyle czekać a mi się wydaje i tak są bardzo konkurencyjne ceny jak u innych i indywidualnie będzie szybciej jeśli się zamówi i poprosi ja zamówiłem w piątek a w środę miałem wiec trzeba sobie to rozważyć 

Opublikowano

Panowie, myślałem, że jest nas więcej. Chciałem zobaczyć ile i wtedy próbować coś negocjować - mając w ręku jakiś argument. Gdyby to było kilka kompletów kół to może by się udało uzyskać parę procent rabatu. A tak nie ma sensu. Właściwie to wątek do zamknięcia według mnie. Z dwoma kompletami kół to tylko zawracanie gitary:) 

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cały czas jestem zainteresowany kompletem do 29-era. Np. jeśli zestaw: obręcze ZTR CREST MK3 i piasty Novatec D771/D772 wyjdzie do 1000 zł to biorę.