JaroYarecki Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Cześć, Mam talona 3 z 2018roku i chciałbym wymienić sztycę na regulowaną i w związku z tym pytanie czy ktoś już przerabiał temat ewentualnie czy wie czy można w tym rowerze wstawić sztycę z wewnętrznym prowadzeniem linki? Niby przewody od przerzutek i hamulca tylnego są wprowadzone w ramę ale wychodzą jeszcze przed suportem a jednocześnie zauważyłem, że Giant na swojej stronie "chwali się" wewnętrznym prowadzeniem linek od modeli od 2019 roku, więc sam nie wiem co o tym myśleć? Napisałem do producenta ale nie ukrywam, że ciekawość mnie zżera a poza tym producent producentem a życie życiem...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Najlepiej odkręci suport i zobaczyć jak wygląda łączenie ramy, może się okazać że nie będzie problemu przeciągnąć przewód
JaroYarecki Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2020 dzięki, tak zrobię, chyba, że wcześniej Giant da mi zielone światło:)
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Jak miałem kross soil 1 to właśnie w taki sposób sprawdziłem czy przejdzie przewód
JaroYarecki Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2020 Właśnie nadeszła odpowiedź od Gianta: "jest to możliwe, przewód jest prowadzony dolną rurą nad suportem, nie jest to bardzo skomplikowane ale też nie jest to bardzo gładkie prowadzenie przewodu jak to ma miejsce w ramach np. Trance" Pozostaje teraz tylko zebrać siano na upragnioną sztycę:)
Rekomendowane odpowiedzi