boczeq Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Cześć. Szukam porządnego serwisu rowerowego w Głogowie bądź okolicach, nie musi być najtańszy, ważne żeby był dobry, profesjonalny Ma ktoś jakiś godny polecenia? Pozdro.
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Msport na Morcinka, fachowi są, znają się na robocie
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Cześć. Szukam porządnego serwisu rowerowego w Głogowie bądź okolicach, nie musi być najtańszy, ważne żeby był dobry, profesjonalny Ma ktoś jakiś godny polecenia? Pozdro. Co potrzeba zrobić? Może pomogę A ja nie polecam żadnego serwisu w Polkowicach, jakieś proste rzeczy do zrobienia to jeszcze ale coś trudniejszego to lipaLub trzeba czekać długo na rower
Franz Mauer Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Podjedź do Herona na Saturna 37. 1
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 2 godziny temu, Franz Mauer napisał: Herona na Saturna 37. Kupowałem tam rower nie wiedzieli jak sztyce na linkę wyregulować ,jak kupiłem to się nie wysuwała nie wiedzieli jak to zrobić
boczeq Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2020 Ogólny serwis chce zrobic, rower szosowy, regulacja przerzutek, hamulców ( coś tam sam podkręcam, ale coraz częściej zaczyna się rozjeżdżać ) do tego miałem lekkie szorowanko i możliwe ze tylnia przerzutka jest lekko przekrzywiona, stan napędu, centrowanie itp...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Valdi sport sklep w Polkowicach ma duży przemiał rowerów szosowych, jak by był to rower enduro czy coś nie polecił bym ale szosę mogę polecić
boczeq Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2020 16 minut temu, piter614 napisał: Valdi sport sklep w Polkowicach ma duży przemiał rowerów szosowych, jak by był to rower enduro czy coś nie polecił bym ale szosę mogę polecić Przegląd szczegółowy - dokładnie taki zestaw mnie interesuje, chyba w któryś dzień się do nich wybiorę, dzięki p.s. Raz korzystałem z usług herona i tez mi nie przypadli do gustu
Franz Mauer Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Z szosą podjedź do drużyny kolarskiej TC Chrobry Scott Głogów. Mają mechaników, więc może będą chcieli dorobić 😁
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, boczeq napisał: Przegląd szczegółowy - dokładnie taki zestaw mnie interesuje, chyba w któryś dzień się do nich wybiorę, dzięki p.s. Raz korzystałem z usług herona i tez mi nie przypadli do gustu Spoko Jak byś chciał kiedy zrobić serwis enduro lub amora zapraszam do mnie do Polkowic Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi