Diabeul Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Witam na tym forum znalazłem się pierwszy raz i przychodzę z prośbą o pomoc w regulacji przerzutki przedniej Shimano Tourney TZ, ja wiem że to nie jest osprzęt z górnej półki i nie ma co się po nim spodziewać nie wiadomo jakich rzeczy. Łańcuch ociera mi o przedni koszyk na przełożeniach (2-6) i (3-7). Próbowałem coś z tym zrobić ale doszło do tego że praktycznie zredukowałem tracie na (2-6) ale nadal trze na (3-7), macie jakieś pomysły jak zneutralizować te tarcie ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Diabeul
Shrink Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Sprawa jest prosta: trzeba wyregulować. Przez internet nikt tego nie zrobi.Jeśli sam nie potrafisz, podjedź do najbliższego serwisu rowerowego. Ot co
Diabeul Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Shrink napisał: Sprawa jest prosta: trzeba wyregulować. Przez internet nikt tego nie zrobi.Jeśli sam nie potrafisz, podjedź do najbliższego serwisu rowerowego. Ot co W takim razie dzięki za pomoc jakoś wyregulowałem tak żeby zmniejszyć tarcie ale raczej zamiast bawić się w regulację co 5 minut to kupię lepszą przerzutkę Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Diabeul
elmapeto Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nową przerzutkę też trzeba wyregulować.
Shrink Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Godzinę temu, Diabeul napisał: wyregulowałem tak żeby zmniejszyć tarcie Nic nie powinno trzeć nawet w najtańszej przerzutce. Nic nie wyregulowałeś. Podjedź do serwisu
Rekomendowane odpowiedzi